לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגת מנהרת פטל שוקולד. מנה אחת מכילה 714 קלוריות, 16 גרם חלבון ו-39 גרם שומן. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.71 דולר למנה. גשו לסופר וקנו צבעי מאכל, חמאה, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 66 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 60%, וזה די טוב. מתכונים דומים: עוגת מנהרת שוקולד, עוגת מנהרת מקרון שוקולד ועוגת מנהרת מקרון שוקולד.
הוראות
1
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסים קלויים ועוד פטל טרי, לא חובה
שקדים פרוסים קלויים ועוד פטל טרי, לא חובה
2 עד 4 טיפות צבע מאכל אדום, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. טורפים פנימה וניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)
3
מערבבים את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה והסודה לשתייה; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חלב, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
4
מעבירים ל-10 אינץ' משומן ומקומח. מחבת צינור.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אופים ב-350 מעלות למשך 45-55 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
חותכים 1-in. פורסים את החלק העליון של העוגה; לְהַפְרִישׁ. חללו את החלק התחתון של העוגה, ומשאירים 1-in. צדף. קוביות את העוגה שהוסרה כדי למדוד 1 כוס; לְהַפְרִישׁ. (שמור את העוגה שנותרה לשימוש אחר.)
8
מקציפים גבינת שמנת עד לקבלת תערובת תפוחה. טורפים בהדרגה חלב, מיץ לימון, תמצית וצבע מאכל אם רוצים. מקפלים פנימה 1 כוס תוספת מוקצפת. מקפלים פירות יער וקוביות עוגה שמורות לתערובת. ממלאים את המנהרה בתערובת קוביות עוגה; להחליף את החלק העליון.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. Masia de la Luz Cava Brut עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
תוסס ואינטנסיבי, לקאווה הזו יש תווים יפים של תפוח ירוק ודבש, כמו גם חומציות מרעננת. מושלם כאפריטיף ועם כל מתכון בהשראת פירות ים.