מתכון זה מספק 12 מנות. עם 993 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 63 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לך סוכר חום, סוכר, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות ו-15 דקות. נסו שוקולד לבן מנטה פאדג'טטה, שוקולד לבן מנטה Pattie Popcorn, ו עוגת שכבות מנטה שוקולד מריר (מתכונים דומים).
הוראות
1
אם אתה אחד מאותם אנשים שתמיד בוחרים עבור שוקולד מצופה סוכריות מנטה דקות כאשר נציג הצופים המקומי שלך מגיע קורא, קינוח זה בשבילך. קונטרפונקט המנטה המרענן מוציא את העוקץ מהעוגה האינטנסיבית דמוית הפאדג'.
מרכיבים שתצטרך
מנטה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
2
כדי להקל על חיתוך קציצות המנטה, אני לעתים קרובות להקפיא אותם ראשון. השתמש בסכין חם, יבש ארוך להב לחתוך פרוסות נקיות לחלוטין של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות מנטה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
3
מגישים עם קצפת, רוטב קקאו פאדג', ורסס של סירופ מנטה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
נייר אורז
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
3 תותים קפואים ללא סוכר
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
4
רוטב קקאו פאדג', מתכון כדלקמן, להגשה
מרכיבים שתצטרך
נייר אורז
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
עצם הודו וצוואר הודו
5
סירופ מנטה, מתכון כדלקמן, להגשה
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
6
כדי להפוך את העוגה: מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
חמאה 9 1/2 עד 10 אינץ מחבת springform, בשורה התחתונה עם נייר קלף, חמאה על הנייר, קמח המחבת, הקשה על הקמח העודף.
מעבירים את הבלילה לקערת ערבוב גדולה ומערבבים את חתיכות Pattie מנטה. התערובת תהיה די עבה.
מרכיבים שתצטרך
מנטה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
13
בקערת ערבוב נקייה, עם שוט נקי, להכות את החלבונים ביצה פסגות רכות בינוניות. להאיר את הבלילה על ידי ערבוב בכשליש החלבונים ביצה. מקפלים את הלבנים הנותרים ואת הבלילה במקום במחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
שרימפס מוקפץ, קלוף
14
אופים ב 350 מעלות F במשך כ 45 עד 50 דקות. החלק העליון של העוגה ירגיש להגדיר סדקים דק מאוד קו השיער רק יתחיל להיווצר סביב הקצוות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
הסר להתקרר במחבת על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
מחממים את השמנת בסיר תחתית כבד רק מתחת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את השוקולד הקצוץ, על חום נמוך מאוד, כל הזמן ערבוב, לבשל את התערובת עד שהוא חלק לחלוטין. מסננים דרך מסננת בסדר לתוך קערה וקריר, ערבוב מדי פעם, עד מעובה ו להפיץ. זה יכול לקחת כמה שעות. אתה יכול לעשות את ציפוי עד 3 ימים קדימה, לקרר אותו, ולאפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר במשך כמה שעות לפני השימוש. אתה יכול גם לזרז את תהליך הקירור על ידי הצבת גנאש נמס מעל אמבט קרח בעדינות לערבב אותו עד מעובה; עם זאת, המרקם וכתוצאה מכך לא יכול להיות חלק וקרימי.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מניחים את העוגה מקורר במהופך על מעגל עוגה קרטון או צלחת שירות.
4
הסר את הצדדים ואת התחתית של מחבת springform.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
5
הסר את מסגרת הקלף. באמצעות מרית אופסט, באופן דקורטיבי להפיץ את גנאש על מה שהוא עכשיו החלק העליון של העוגה, ציור גנאש כל הדרך עד הקצוות של העוגה. באמצעות מרית אופסט, רמת הקצוות לתת את העוגה מראה סיים.