מתכון זה מספק 12 מנות. עם 993 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 63 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לך סוכר חום, סוכר, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות ו-15 דקות. נסו שוקולד לבן מנטה פאדג'טטה, שוקולד לבן מנטה Pattie Popcorn, ו עוגת שכבות מנטה שוקולד מריר (מתכונים דומים).
הוראות
1
אם אתה אחד מאותם אנשים שתמיד בוחרים עבור שוקולד מצופה סוכריות מנטה דקות כאשר נציג הצופים המקומי שלך מגיע קורא, קינוח זה בשבילך. קונטרפונקט המנטה המרענן מוציא את העוקץ מהעוגה האינטנסיבית דמוית הפאדג'.
מרכיבים שתצטרך
מנטה
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
2
כדי להקל על חיתוך קציצות המנטה, אני לעתים קרובות להקפיא אותם ראשון. השתמש בסכין חם, יבש ארוך להב לחתוך פרוסות נקיות לחלוטין של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות מנטה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
3
מגישים עם קצפת, רוטב קקאו פאדג', ורסס של סירופ מנטה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
3 תותים קפואים ללא סוכר
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
4
רוטב קקאו פאדג', מתכון כדלקמן, להגשה
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
סירופ מנטה, מתכון כדלקמן, להגשה
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
6
כדי להפוך את העוגה: מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
חמאה 9 1/2 עד 10 אינץ מחבת springform, בשורה התחתונה עם נייר קלף, חמאה על הנייר, קמח המחבת, הקשה על הקמח העודף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
8
ממיסים את השוקולד עם החמאה והשמנת בחלק העליון של דוד כפול. שמור.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
9
בקערה של מיקסר עם שוט, להכות את חלמוני הביצה עם הסוכר עד עבה מאוד וקל (כ 5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מוסיף את תערובת השוקולד המומסת לחלמונים ומערבבים עד רק מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
11
מוסיפים את הקמח, המלח והוניל ומערבבים עד לשלב, מגרדים את הקערה פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מעבירים את הבלילה לקערת ערבוב גדולה ומערבבים את חתיכות Pattie מנטה. התערובת תהיה די עבה.
מרכיבים שתצטרך
מנטה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
13
בקערת ערבוב נקייה, עם שוט נקי, להכות את החלבונים ביצה פסגות רכות בינוניות. להאיר את הבלילה על ידי ערבוב בכשליש החלבונים ביצה. מקפלים את הלבנים הנותרים ואת הבלילה במקום במחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
אופים ב 350 מעלות F במשך כ 45 עד 50 דקות. החלק העליון של העוגה ירגיש להגדיר סדקים דק מאוד קו השיער רק יתחיל להיווצר סביב הקצוות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
הסר להתקרר במחבת על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מחממים את השמנת בסיר תחתית כבד רק מתחת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את השוקולד הקצוץ, על חום נמוך מאוד, כל הזמן ערבוב, לבשל את התערובת עד שהוא חלק לחלוטין. מסננים דרך מסננת בסדר לתוך קערה וקריר, ערבוב מדי פעם, עד מעובה ו להפיץ. זה יכול לקחת כמה שעות. אתה יכול לעשות את ציפוי עד 3 ימים קדימה, לקרר אותו, ולאפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר במשך כמה שעות לפני השימוש. אתה יכול גם לזרז את תהליך הקירור על ידי הצבת גנאש נמס מעל אמבט קרח בעדינות לערבב אותו עד מעובה; עם זאת, המרקם וכתוצאה מכך לא יכול להיות חלק וקרימי.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים את העוגה מקורר במהופך על מעגל עוגה קרטון או צלחת שירות.
4
הסר את הצדדים ואת התחתית של מחבת springform.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
5
הסר את מסגרת הקלף. באמצעות מרית אופסט, באופן דקורטיבי להפיץ את גנאש על מה שהוא עכשיו החלק העליון של העוגה, ציור גנאש כל הדרך עד הקצוות של העוגה. באמצעות מרית אופסט, רמת הקצוות לתת את העוגה מראה סיים.