קושימומחה
מוכן ב14 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגת מנטה שוקולד מריר

עוגת מנטה שוקולד מריר
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 993 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 63 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לך סוכר חום, סוכר, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות ו-15 דקות. נסו שוקולד לבן מנטה פאדג'טטה, שוקולד לבן מנטה Pattie Popcorn, ו עוגת שכבות מנטה שוקולד מריר (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם אתה אחד מאותם אנשים שתמיד בוחרים עבור שוקולד מצופה סוכריות מנטה דקות כאשר נציג הצופים המקומי שלך מגיע קורא, קינוח זה בשבילך. קונטרפונקט המנטה המרענן מוציא את העוקץ מהעוגה האינטנסיבית דמוית הפאדג'.
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
2
כדי להקל על חיתוך קציצות המנטה, אני לעתים קרובות להקפיא אותם ראשון. השתמש בסכין חם, יבש ארוך להב לחתוך פרוסות נקיות לחלוטין של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות מנטהקציצות מנטה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מגישים עם קצפת, רוטב קקאו פאדג', ורסס של סירופ מנטה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
נייר אורזנייר אורז
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
4
רוטב קקאו פאדג', מתכון כדלקמן, להגשה
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
5
סירופ מנטה, מתכון כדלקמן, להגשה
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
6
כדי להפוך את העוגה: מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
חמאה 9 1/2 עד 10 אינץ מחבת springform, בשורה התחתונה עם נייר קלף, חמאה על הנייר, קמח המחבת, הקשה על הקמח העודף.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
8
ממיסים את השוקולד עם החמאה והשמנת בחלק העליון של דוד כפול. שמור.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
9
בקערה של מיקסר עם שוט, להכות את חלמוני הביצה עם הסוכר עד עבה מאוד וקל (כ 5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מוסיף את תערובת השוקולד המומסת לחלמונים ומערבבים עד רק מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
11
מוסיפים את הקמח, המלח והוניל ומערבבים עד לשלב, מגרדים את הקערה פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מעבירים את הבלילה לקערת ערבוב גדולה ומערבבים את חתיכות Pattie מנטה. התערובת תהיה די עבה.
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
13
בקערת ערבוב נקייה, עם שוט נקי, להכות את החלבונים ביצה פסגות רכות בינוניות. להאיר את הבלילה על ידי ערבוב בכשליש החלבונים ביצה. מקפלים את הלבנים הנותרים ואת הבלילה במקום במחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
אופים ב 350 מעלות F במשך כ 45 עד 50 דקות. החלק העליון של העוגה ירגיש להגדיר סדקים דק מאוד קו השיער רק יתחיל להיווצר סביב הקצוות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
הסר להתקרר במחבת על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מחממים את השמנת בסיר תחתית כבד רק מתחת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את השוקולד הקצוץ, על חום נמוך מאוד, כל הזמן ערבוב, לבשל את התערובת עד שהוא חלק לחלוטין. מסננים דרך מסננת בסדר לתוך קערה וקריר, ערבוב מדי פעם, עד מעובה ו להפיץ. זה יכול לקחת כמה שעות. אתה יכול לעשות את ציפוי עד 3 ימים קדימה, לקרר אותו, ולאפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר במשך כמה שעות לפני השימוש. אתה יכול גם לזרז את תהליך הקירור על ידי הצבת גנאש נמס מעל אמבט קרח בעדינות לערבב אותו עד מעובה; עם זאת, המרקם וכתוצאה מכך לא יכול להיות חלק וקרימי.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את העוגה מקורר במהופך על מעגל עוגה קרטון או צלחת שירות.
4
הסר את הצדדים ואת התחתית של מחבת springform.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
5
הסר את מסגרת הקלף. באמצעות מרית אופסט, באופן דקורטיבי להפיץ את גנאש על מה שהוא עכשיו החלק העליון של העוגה, ציור גנאש כל הדרך עד הקצוות של העוגה. באמצעות מרית אופסט, רמת הקצוות לתת את העוגה מראה סיים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
6
מגישים בטמפרטורת החדר עם קצפת, רוטב קקאו פאדג ' וסירופ מנטה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
נייר אורזנייר אורז
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
7
ממיסים את החמאה בסיר בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
להקציף את הסוכר והקקאו.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
להקציף בשמנת ומלח. מביאים לרתיחה מעל חום נמוך בינוני, לטאטא לעתים קרובות. אפשר להתבשל במשך 8 עד 10 דקות עד שהרוטב התעבה במקצת.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
הסר מהחום, להוסיף את הוניל ואת המתח למרות מסננת בסדר. מגניב ומגישים בטמפרטורת החדר. זה יכול להיות מורכב עד 1 שבוע לפני הזמן. זה גם יכול להיות קפוא.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכָּתֵףכָּתֵף113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כפות חמאהכפות חמאה227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.16 כפות חמאה16 כפות חמאה591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי6חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי נענע טריים ארוזיםעלי נענע טריים ארוזים1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד9שרימפס וורידיםכמה גרגרים מלח כשרכמה גרגרים מלח כשר170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכריות מנטה קצוצות כוססוכריות מנטה קצוצות כוס227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד חצי מתוק, קצוץ דקשוקולד חצי מתוק, קצוץ דק397דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד חצי מתוק, קצוץשוקולד חצי מתוק, קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי791 לב מפאלדי טרי אם אפשרקקאו מנופה לא ממותקקקאו מנופה לא ממותק2חתיכות טופי הית' ברבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך1חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #412שרימפס וורידיםקצפת, להגשהקצפת, להגשה