עוגת מקפיא חמאת בוטנים עם תחתית שחורה
אם יש לכם גלידת vanillan טבעונית, מרגרינה ללא חלב, תלתלי שוקולד ללא חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו עוגת חמאת בוטנים עם תחתית שחורה, עוגת חמאת בוטנים תחתית שחורה, ו עוגת שיפון חמאת בוטנים תחתית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל קל צלחת פאי 9 אינץ ' עם בישול nonstick spray.In קערה בינונית, לשלב את פירורי העוגיות והחמאה עד מעורבב היטב.
העברה למחבת מוכנה ולחץ על תערובת פירור על הקרקעית והצדדים. הגדר aside.In קערה גדולה, לשלב את הגלידה עם חמאת בוטנים, ערבוב עד מעורבב היטב.כף לתוך הקרום מוכן.להקפיא במשך 4 עד 6 שעות או לילה.
תן לעוגה לשבת בטמפרטורת החדר למשך 5 דקות.
מפזרים את הבוטנים הקצוצים במרכז העוגה ואת תלתלי השוקולד לאורך הקצה החיצוני.