קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מקצפת לימון

עוגת מקצפת לימון
עוגת מקצפת לימון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך מים, סירופ תירס, עמילן תירס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו עוגת מקצפת לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. עם מתלה באמצע. מחבתות עוגת חמאה, ואז ישבנים בשורה עם סיבובים של קלף. מחבתות אבק עם קמח נוסף, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
לנפות קמח, אבקת אפייה, ומלח יחד לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
קיצור טבעיקיצור טבעי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
הכה יחד חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי (או מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה) במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 3 דקות. מכים בביצים אחד בכל פעם, מכים היטב אחרי כל תוספת. לנצח בגוון וניל ולהמשיך להכות עד אור ורך, 3 עד 5 דקות יותר. במהירות נמוכה, להוסיף תערובת קמח ב 3 קבוצות לסירוגין עם חלב, מתחיל ומסתיים עם תערובת הקמח וערבוב עד הבלילה היא פשוט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
לחלק את הבלילה בין מחבתות עוגה, להפיץ אותו באופן שווה.
5
אופים עד שקיסם עץ מוכנס במרכז כל עוגה יוצא נקי ועוגות מתחילות להתרחק מצדדים של מחבתות, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
מגניב במשך 15 דקות מחבתות על מדפים. הפעל סכין דק סביב הצדדים של מחבתות, הפוך שכבות עוגה על מדפים, מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1
לטאטא יחד סוכר, קורנפלור, ומלח בסיר 2 ליטר כבד, ואז לטאטא 3/4 כוס מים ומיץ עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
לטאטא יחד ביצים בקערה בינונית הוכחה חום עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
להביא תערובת מיץ לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב עם whisk, ואז להפחית את החום ולהמשיך לבשל ברתיחה איטית, ערבוב עם whisk, 1 דקה (תערובת תהיה עבה).
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הסר מחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים חצי מתערובת מיץ חם לביצים בזרם איטי, ערבוב עם מקצף. מערבבים תערובת ביצים לתוך מיץ במחבת ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב, רק עד שהוא מגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר מחבת מחום ולהוסיף חמאה וגרידת, ערבוב עד החמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מכסים מילוי עם סיבוב חמאה של נייר שעווה או נייר קלף וצינה עד קר, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1
שלב מרכיבים ציפוי בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי (או מערבל לעמוד מצויד מצורף שוט). הכה במהירות גבוהה עד ציפוי עבה ורך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
1
חצי כל עוגה אופקית עם סכין משונן ארוך. שים שכבה 1 על דוכן עוגה או צלחת גדולה להפיץ עם שליש מילוי (כ 2/3 כוס).
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
2
מחסנית שכבות העוגה שנותרו באמצעות מחצית מהמילוי שנותר בין כל שכבה.
3
מורחים העליון בצד של העוגה בנדיבות עם ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1
* לימונים, בין אם מפתח או פרסית, יכולים להשתנות במידה ניכרת בכמות המיץ שהם מחזיקים; חלקם יכולים להיות די יבשים ומלפפונים בפנים, בעוד שאחרים ישחררו שפע של נוזל. זה עושה את זה קשה לתת לך, הטבח, רעיון של כמה לימונים תצטרך. אנחנו חושבים שאתה תהיה בטוח לקנות סך של 1 1/2 קילו לימונים מפתח או 10 לימונים פרסיים בינוניים כדי להפוך את שכבות העוגה, מילוי, וזיגוג. אבל אל תופתע אם יש לך עודף. תשתמש בהם במרגריטות!* שכבות עוגה (לא לפצל) ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר, עטוף בנפרד פלסטיק, או קפוא 1 שבוע. חצי שכבות צוננות בעודן קרות, אך מפשירות שכבות קפואות לפני שהן מנסות לעצור אותן. מילוי יכול להיות בקירור, מכוסה, לילה. מערבבים לפני השימוש.* חלבוני הביצה בציפוי אינם מבושלים. אם זה חשש, אתה יכול להחליף מחדש חלבוני ביצה יבשים, כגון רק לבנים. העוגה יכולה להיות מורכבת וחלבית 2 שעות קדימה אם באמצעות לבנים טריים, ו 6 שעות קדימה אם באמצעות לבנים יבשים. לחלופין, העוגה יכולה להיות מלאה אבל לא חלבית 1 יום קדימה. לעטוף היטב פלסטיק וצינה.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים יבשיםחלבונים יבשים
סיגליותסיגליות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ציפוי זה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון