עוגת מקצפת לימון
עוגת מקצפת לימון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך מים, סירופ תירס, עמילן תירס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו עוגת מקצפת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. עם מתלה באמצע. מחבתות עוגת חמאה, ואז ישבנים בשורה עם סיבובים של קלף. מחבתות אבק עם קמח נוסף, לדפוק את עודף.
לנפות קמח, אבקת אפייה, ומלח יחד לקערה.
הכה יחד חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי (או מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה) במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 3 דקות. מכים בביצים אחד בכל פעם, מכים היטב אחרי כל תוספת. לנצח בגוון וניל ולהמשיך להכות עד אור ורך, 3 עד 5 דקות יותר. במהירות נמוכה, להוסיף תערובת קמח ב 3 קבוצות לסירוגין עם חלב, מתחיל ומסתיים עם תערובת הקמח וערבוב עד הבלילה היא פשוט חלקה.
לחלק את הבלילה בין מחבתות עוגה, להפיץ אותו באופן שווה.
אופים עד שקיסם עץ מוכנס במרכז כל עוגה יוצא נקי ועוגות מתחילות להתרחק מצדדים של מחבתות, 20 עד 25 דקות.
מגניב במשך 15 דקות מחבתות על מדפים. הפעל סכין דק סביב הצדדים של מחבתות, הפוך שכבות עוגה על מדפים, מגניב לחלוטין.
לטאטא יחד סוכר, קורנפלור, ומלח בסיר 2 ליטר כבד, ואז לטאטא 3/4 כוס מים ומיץ עד חלקה.
לטאטא יחד ביצים בקערה בינונית הוכחה חום עד בשילוב טוב.
להביא תערובת מיץ לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב עם whisk, ואז להפחית את החום ולהמשיך לבשל ברתיחה איטית, ערבוב עם whisk, 1 דקה (תערובת תהיה עבה).
מוסיפים חצי מתערובת מיץ חם לביצים בזרם איטי, ערבוב עם מקצף. מערבבים תערובת ביצים לתוך מיץ במחבת ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב, רק עד שהוא מגיע לרתיחה.
הסר מחבת מחום ולהוסיף חמאה וגרידת, ערבוב עד החמאה נמסה.
מכסים מילוי עם סיבוב חמאה של נייר שעווה או נייר קלף וצינה עד קר, על 1 שעה.
שלב מרכיבים ציפוי בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי (או מערבל לעמוד מצויד מצורף שוט). הכה במהירות גבוהה עד ציפוי עבה ורך, 3 עד 5 דקות.
חצי כל עוגה אופקית עם סכין משונן ארוך. שים שכבה 1 על דוכן עוגה או צלחת גדולה להפיץ עם שליש מילוי (כ 2/3 כוס).
מחסנית שכבות העוגה שנותרו באמצעות מחצית מהמילוי שנותר בין כל שכבה.
מורחים העליון בצד של העוגה בנדיבות עם ציפוי.
* לימונים, בין אם מפתח או פרסית, יכולים להשתנות במידה ניכרת בכמות המיץ שהם מחזיקים; חלקם יכולים להיות די יבשים ומלפפונים בפנים, בעוד שאחרים ישחררו שפע של נוזל. זה עושה את זה קשה לתת לך, הטבח, רעיון של כמה לימונים תצטרך. אנחנו חושבים שאתה תהיה בטוח לקנות סך של 1 1/2 קילו לימונים מפתח או 10 לימונים פרסיים בינוניים כדי להפוך את שכבות העוגה, מילוי, וזיגוג. אבל אל תופתע אם יש לך עודף. תשתמש בהם במרגריטות!* שכבות עוגה (לא לפצל) ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר, עטוף בנפרד פלסטיק, או קפוא 1 שבוע. חצי שכבות צוננות בעודן קרות, אך מפשירות שכבות קפואות לפני שהן מנסות לעצור אותן. מילוי יכול להיות בקירור, מכוסה, לילה. מערבבים לפני השימוש.* חלבוני הביצה בציפוי אינם מבושלים. אם זה חשש, אתה יכול להחליף מחדש חלבוני ביצה יבשים, כגון רק לבנים. העוגה יכולה להיות מורכבת וחלבית 2 שעות קדימה אם באמצעות לבנים טריים, ו 6 שעות קדימה אם באמצעות לבנים יבשים. לחלופין, העוגה יכולה להיות מלאה אבל לא חלבית 1 יום קדימה. לעטוף היטב פלסטיק וצינה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ציפוי זה.