עוגת מקצפת לימון
פאי מקצפת לימון עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 921 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך תמצית vanillan, חלמונים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת מקצפת לימון, עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, ו עוגת קרח לימון.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה גדולה, לנצח חלמונים ביצה חלב מרוכז ממותק עם מערבל חשמלי עד הוכפל נפח. בהדרגה לנצח את מיץ לימון תוך המשך לערבב.
יוצקים תערובת לימון לתוך קרום קרקר גרהם.
בקערה נקייה נפרדת, להכות חלבונים ביצה עם תמצית וניל עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להכות בסוכר, ולהמשיך להכות חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. מרנג בכפית על עוגה.
אופים במשך 15 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד חום זהוב. מגניב לפני ההגשה.