קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מקצפת לימון

עוגת מקצפת לימון
פאי מקצפת לימון עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 921 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך תמצית vanillan, חלמונים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת מקצפת לימון, עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, ו עוגת קרח לימון.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה, לנצח חלמונים ביצה חלב מרוכז ממותק עם מערבל חשמלי עד הוכפל נפח. בהדרגה לנצח את מיץ לימון תוך המשך לערבב.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים תערובת לימון לתוך קרום קרקר גרהם.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהםקרום פאי קרקר גרהם
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
4
בקערה נקייה נפרדת, להכות חלבונים ביצה עם תמצית וניל עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להכות בסוכר, ולהמשיך להכות חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. מרנג בכפית על עוגה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
אופים במשך 15 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד חום זהוב. מגניב לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה