עוגת מרלבורו
עוגת מרלבורו היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קיצור ירקות, שרי שמנת, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Boston Marlborough Pie, עוגת מרלבורו: קינוח חג הודיה מסורתי, ו עוגת חמאה.
הוראות
שלב 1/4 כוס קמח ומי קרח; מערבבים עם מקצף עד מעורבב היטב. תניח בצד.
שלב 3/4 כוס קמח, 1 כפית סוכר, ומלח בקערה; לחתוך קיצור עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים תערובת מי קרח; מערבבים עם מזלג עד תערובת הקמח הוא לח. לחץ בעדינות על תערובת לתוך מעגל 4 אינץ ' על גלישת פלסטיק כבדה; כיסוי עם ניילון נוסף.
רול בצק, עדיין מכוסה, לתוך מעגל 11 אינץ'; צמרמורת במשך 10 דקות או עד פלסטיק ניתן להסיר בקלות.
הסר גיליון עליון של פלסטיק; בצק בכושר, צד חשוף למטה, לצלחת פאי 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
הסר גיליון תחתון של פלסטיק. מקפלים קצוות תחת; חליל. פירס תחתון וצדדים של בצק עם מזלג.
אופים ב 400 במשך 8 דקות; מגניב על מתלה חוט.
מערבבים רסק תפוחים ואת שאר החומרים בקערה, ומערבבים היטב עם מקצף.
יוצקים לתוך קרום מוכן; אופים ב 400 במשך 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325; אופים 55 דקות נוספות או עד להגדרת המילוי. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
מקשטים עם מקלות קינמון, אם תרצה.