תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מרנג לימון. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 289 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מרגרינה, ג'לטין, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, Meyer Lemon Meringue Pie with Jinger Lemon Cookie Crust, ו פודינג לימון חריף עם גלידת מרנג לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
כדי להכין את הקרום, לשלב הראשון 4 מרכיבים בקערה; לזרוק עם מזלג עד לח. לחץ לתוך צלחת עוגה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מפזרים ג ' לטין מעל 3 כפות מים בקערה קטנה מיקרוגל בטוח; בואו לעמוד 1 דקה. מיקרוגל ב 15 שניות גבוהות, ערבוב עד מתמוסס ג ' לטין. מערבבים תערובת ג ' לטין ביסודיות לתוך תערובת יוגורט. כפית מילוי לתוך קרום מוכן. לחץ על עטיפת פלסטיק על פני השטח של מילוי; צמרמורת 1 שעה או עד כמעט מוצק.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב