עוגת מרנג לימון
עוגת מרנג לימון היא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 1268 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -42 דקות. לכי לחנות וקחי חלבוני ביצה, גרידת לימון, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, Meyer Lemon Meringue Pie with Jinger Lemon Cookie Crust, ו עוגת מרנג לימון - אתה יכול לעשות פאי לימון לושיס בבית (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
התאם את מתלה התנור למצב האמצעי. מחממים תנור ל 375 מעלות F.
להקציף חלמונים בגודל בינוני ערבוב קערה ולהניח בצד.
בסיר בינוני, לשלב קורנפלור, מים, סוכר ומלח.
להקציף לשלב. הפעל חום על בינוני, ערבוב לעתים קרובות, להביא תערובת לרתיחה. להרתיח במשך 1 דקה.
הסר מן החום בהדרגה, 1 להקציף-מלא בכל פעם, להוסיף תערובת חמה חלמונים ביצה ומערבבים עד שהוספת לפחות חצי מהתערובת.
להחזיר תערובת ביצה לסיר, להפוך את החום עד נמוך ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 1 יותר דקה.
הסר מהחום ומערבבים בעדינות חמאה, מיץ לימון, וגלידה עד לשלב טוב.
יוצקים תערובת לתוך קליפה עוגה העליון עם מרנג תוך מילוי עדיין חם. ודא מקצפת לחלוטין מכסה מילוי וכי זה הולך ממש עד קצה הקרום.
אופים במשך 10 עד 12 דקות או עד מקצפת זהוב.
הסר מהתנור להתקרר על מתלה תיל. ודא העוגה מקורר לחלוטין לפני חיתוך.
מניחים חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk. לנצח את החלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס ולאחר מכן בהדרגה להוסיף סוכר ולהמשיך להכות עד פסגות נוקשות טופס, כ 1 עד 2 דקות. השתמש כדי מילוי לימון למעלה.