עוגת מרנג לימון ללא גלוטן
עוגת מרנג לימון ללא גלוטן היא מוצרי חלב חינם וצמחוני קינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 353 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. גשו לסופר וקנו מלח, חלבונים, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו דלעת פאי פירור ברים (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני), תבשיל פשטידת ג'ו מרושל-ללא גלוטן, ו עוגיות מרנג שוקולד ללא גלוטן של רון (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 177°. Spray 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית עם ספריי בישול (ללא קמח).
במעבד מזון, דגני מקום. כיסוי; תהליך עד כתוש.
מוסיפים את מרכיבי הקרום הנותרים. כיסוי; תהליך עד מתפורר. הקש תערובת לתוך צלחת עוגה, החל במרכז ולחיצה על הצד.
אופים 15 דקות או עד חום זהוב. מגניב לחלוטין על מדף קירור.
בסיר 3 ליטר, לנצח חלמונים ביצה, מים, 1 כוס סוכר מגורען, מיץ לימון קורנפלור עם להקציף עד מעורבב היטב. מבשלים על חום גבוה, ערבוב כל הזמן עם להקציף עד מעובה.
הסר מהחום; מערבבים בגהי עד incorporated.
בקערה בינונית, להכות חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מרנג כפית על מילוי חם, מתפשט לקצוות לאטום.
אופים 15 דקות או עד מרנג הוא חום זהוב. מגניב על מתלה קירור 30 דקות. מקררים 2 עד 3 שעות לפני ההגשה.