עוגת מרנג לימון עם קרום פקאן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 488 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו את כל קמח המטרה, סוכר חום זהוב, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת גלידה עם מרנג לימון עם קרום פקאן קלוי, עוגת גלידה עם מרנג לימון בקרום פקאן קלוי, ו Meyer Lemon Meringue Pie with Jinger Lemon Cookie Crust (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים תחילה 5 מרכיבים בקערה גדולה; מוסיפים חמאה וקיצור. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות במהירות נמוכה עד תערובת דומה ארוחה גסה.
הוסף 2 כפות מי קרח. לנצח עד הבצק מחזיק יחד, הוספת מים יותר על ידי 1/2 כפות אם יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף את הדיסק בנייר שעווה וצינה עד המשרד מספיק כדי לגלגל, לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מרדדים בצק בין גיליונות נייר שעווה עד 12 אינץ ' עגול. לקלף את הדף העליון של נייר. הפוך את הבצק לתוך צלחת פאי זכוכית בקוטר 9 אינץ'; לקלף את הנייר. לחץ על הבצק בעדינות לתוך המנה. Trim overhang ל 3/4 אינץ'; הפעל תחת ו crimp קצה דקורטיבי. להקפיא קרום עד המשרד, כ -30 דקות.
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים ל 375°f. קרום קו עם לסכל; למלא שעועית יבשה או משקולות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
אופים קרום עד הזהב בקצה, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר רדיד ושעועית; להמשיך לאפות עד הקרום הוא זהב חיוור, פירסינג עם מזלג אם בועות קרום, על 12 דקות. מגניב לגמרי על המדף.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ
7
הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
להקציף 1 סוכר 3/4 כוסות ו 1/3 כוס קורנפלור בסיר בינוני כבד להתמזג. בהדרגה להוסיף 1 1/2 כוסות מים ומיץ לימון, לטאטא עד קורנפלור מתמוסס תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים חלמונים וקליפות; מקציפים כדי להתמזג. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד מילוי מתעבה ו שחין, לטאטא כל הזמן, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
יוצקים לתוך קרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
4
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות לבנים וקרם של טרטר בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף סוכר 1/3 כוס הנותרים, להכות עד נוקשה ומבריק. מרנג תל מעל מילוי לימון חם, מתפשט לאטום לקרום בקצוות.