קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרנג לימון עם קרום פקאן

עוגת מרנג לימון עם קרום פקאן
עוגת מרנג לימון עם קרום פקאן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 488 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו את כל קמח המטרה, סוכר חום זהוב, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת גלידה עם מרנג לימון עם קרום פקאן קלוי, עוגת גלידה עם מרנג לימון בקרום פקאן קלוי, ו Meyer Lemon Meringue Pie with Jinger Lemon Cookie Crust (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים תחילה 5 מרכיבים בקערה גדולה; מוסיפים חמאה וקיצור. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות במהירות נמוכה עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הוסף 2 כפות מי קרח. לנצח עד הבצק מחזיק יחד, הוספת מים יותר על ידי 1/2 כפות אם יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף את הדיסק בנייר שעווה וצינה עד המשרד מספיק כדי לגלגל, לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
3
מרדדים בצק בין גיליונות נייר שעווה עד 12 אינץ ' עגול. לקלף את הדף העליון של נייר. הפוך את הבצק לתוך צלחת פאי זכוכית בקוטר 9 אינץ'; לקלף את הנייר. לחץ על הבצק בעדינות לתוך המנה. Trim overhang ל 3/4 אינץ'; הפעל תחת ו crimp קצה דקורטיבי. להקפיא קרום עד המשרד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים ל 375°f. קרום קו עם לסכל; למלא שעועית יבשה או משקולות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
אופים קרום עד הזהב בקצה, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הסר רדיד ושעועית; להמשיך לאפות עד הקרום הוא זהב חיוור, פירסינג עם מזלג אם בועות קרום, על 12 דקות. מגניב לגמרי על המדף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
להקציף 1 סוכר 3/4 כוסות ו 1/3 כוס קורנפלור בסיר בינוני כבד להתמזג. בהדרגה להוסיף 1 1/2 כוסות מים ומיץ לימון, לטאטא עד קורנפלור מתמוסס תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים חלמונים וקליפות; מקציפים כדי להתמזג. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד מילוי מתעבה ו שחין, לטאטא כל הזמן, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
יוצקים לתוך קרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
4
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות לבנים וקרם של טרטר בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף סוכר 1/3 כוס הנותרים, להכות עד נוקשה ומבריק. מרנג תל מעל מילוי לימון חם, מתפשט לאטום לקרום בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
אופים עוגה עד מקצפת זהובה, כ -20 דקות. עוגה מגניבה 1 שעה. מקררים עד 6 שעות; מגישים קר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות