עוגת מרנג לימון של בק
אם יש לך שוט מגניב, ביצה לבן בתוספת חלבוני ביצה כוס, תערובת פודינג לימון מיידי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 41 דקות. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, עוגות מרנג עטוף שוקולד מוס s ' more, ו עוגת לאטה זנגביל ספל עם מרנג קינמון.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מערבבים את העוגה לערבב עם מיכל של שוט מגניב ולהוסיף 1 ביצה לבן. לרסס מאפין בדיל עם ספריי nonstick. כף 1 של תערובת לתוך כל פח. קמח את הידיים או את החלק האחורי של כף ולחץ על הבצק, משטח אותו כמו קרום עוגה.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר לפני הסרת מהמחבת.
מערבבים את 2 כוסות החלב עם 2 חבילות של תערובת פודינג.
הוסף 1 כף של תערובת פודינג על גבי כל עוגה ולהפיץ.
להעלות את הטמפרטורה של התנור ל 425 מעלות F.
מקציפים את שארית 1 כוס חלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס, ולאחר מכן להוסיף סוכר וקרם של טרטר.
מערבבים עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים את גרידת 1 לימון.
מורחים או צינור 1 כף של מרנג על גבי כל עוגה. לכסות את החלק העליון לחלוטין.
אופים ב 425 מעלות F עד הטיפים הם מעט זהב, על 3 דקות.