תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מרנג קוקוס. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 88 גרם של שומן, וסך הכל 2778 קלוריות. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 36 דקות. אם יש לכם חמאה, פתיתי קוקוס, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת שעועית קוקוס-וניל עם ציפוי קרם חמאה עם מרנג קוקוס, עוגת פודינג קוקוס, ו עוגת קוקוס ללא בישול (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור העוגה: בקערה גדולה, לשלב 1 ליטר של חלב, סוכר, חמאה, וניל ומערבבים. השתמש מקצף כדי לוודא כי הסוכר מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
וניל
חמאה
סוכר
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
במיכל נפרד, לשלב את הנותרים 1/8 גלון חלב, קורנפלור וקמח. להתמזג עד שמנת חלקה ללא גושים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
קמח לכל מטרה
חלב
4
בסיר, להביא את תערובת מילוי חלב / סוכר לרתיחה. באמצעות מקציף תיל, להתמזג מספיק של תערובת חלב / קורנפלור ומבשלים עד התערובת היא עבה מספיק כי אתה יכול לראות את השבילים בחלב כאשר הלוח נשלף החוצה ואת התערובת אינה נוזלית יותר. אתה לא צריך את כל thickener, זה הכל תלוי הלחות של החדר.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
סוכר
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
5
בעוד המילוי עדיין חם, מוסיפים את הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
6
יוצקים לתוך קליפות עוגה מבושלות מראש. קח את הזמן להתקרר ולהגדיר לפני הוספת ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגה
7
לציפוי: מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
לנצח את החלבונים ביצה עד שהם יוצרים פסגות נוקשות. לאחר מכן, מערבבים את הסוכר ומייצב עד חלקה שמנת.