עוגת מרנג קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מרנג קוקוס. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 88 גרם של שומן, וסך הכל 2778 קלוריות. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 36 דקות. אם יש לכם חמאה, פתיתי קוקוס, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת שעועית קוקוס-וניל עם ציפוי קרם חמאה עם מרנג קוקוס, עוגת פודינג קוקוס, ו עוגת קוקוס ללא בישול (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור העוגה: בקערה גדולה, לשלב 1 ליטר של חלב, סוכר, חמאה, וניל ומערבבים. השתמש מקצף כדי לוודא כי הסוכר מעורבב היטב.
במיכל נפרד, לשלב את הנותרים 1/8 גלון חלב, קורנפלור וקמח. להתמזג עד שמנת חלקה ללא גושים. תניח בצד.
בסיר, להביא את תערובת מילוי חלב / סוכר לרתיחה. באמצעות מקציף תיל, להתמזג מספיק של תערובת חלב / קורנפלור ומבשלים עד התערובת היא עבה מספיק כי אתה יכול לראות את השבילים בחלב כאשר הלוח נשלף החוצה ואת התערובת אינה נוזלית יותר. אתה לא צריך את כל thickener, זה הכל תלוי הלחות של החדר.
בעוד המילוי עדיין חם, מוסיפים את הקוקוס.
יוצקים לתוך קליפות עוגה מבושלות מראש. קח את הזמן להתקרר ולהגדיר לפני הוספת ציפוי.
לציפוי: מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
לנצח את החלבונים ביצה עד שהם יוצרים פסגות נוקשות. לאחר מכן, מערבבים את הסוכר ומייצב עד חלקה שמנת.
מניחים בתנור עד צבע חום הרצוי מושגת, על 6 דקות.