קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרנג שוקולד

עוגת מרנג שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מרנג שוקולד. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 411 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מלח ים, קמח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו עוגת פודינג שוקולד, עוגת שוקולד צ'יפס של KK, ו עוגת שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את הקמח והמלח בקערה של מעבד מזון מצויד מצורף הלהב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את החמאה ואת הירק קיצור תהליך עד התערובת דומה ארוחה גסה, 8 עד 10 שניות. עם המעבד על הדופק, להוסיף מספיק של מי קרח, 1 כף בכל פעם, עד הבצק מחזיק יחד מבלי להיות דביק או מתפורר. לעצב את הבצק לתוך דיסק לעטוף בניילון נצמד. צינה עד המשרד והלחות חולקה באופן שווה, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קיצור ירקותקיצור ירקות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
קמח משטח עבודה נקי ומערוך.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4
מניחים את דיסק הבצק במרכז פני השטח המשוריין. החל במרכז הבצק, רול, אבל לא נגמר, הקצה העליון של הבצק. חזור למרכז, והתגלגל אל, אבל לא מעל, הקצה התחתון. הרם את הבצק, תן לו רבע סיבוב והנח אותו על משטח העבודה. המשך מתגלגל, חוזר על הפניות ברבעון, עד שיש לך דיסק על 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
להקל את המאפה לצלחת עוגה 9 אינץ'. לקצץ 1 אינץ ' גדול יותר מהקוטר של צלחת העוגה; מקפלים את המאפה התלוי מתחת לעצמו לאורך שולי הצלחת. לקבלת קצה דקורטיבי פשוט, לחץ על הקוצים של מזלג סביב המאפה המקופל. כדי להפוך קצה מחורץ, באמצעות הן את האצבע ואת האגודל, צביטה crimp את הבצק המקופל. להירגע עד המשרד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
כדי עיוור לאפות את הקרום, מחממים את התנור ל 425 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מקמט פיסת נייר קלף, ולאחר מכן להניח אותו שטוח על החלק התחתון של המאפה. משקל הנייר עם משקולות עוגה, שעועית יבשה או אורז לא מבושל; זה ישמור את קרום העוגה לא ממומש להתנפח בתנור.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
אופים במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסר מהתנור ולהסיר את הנייר ואת המשקולות. (ניתן להשתמש מחדש באורז או בשעועית לאפייה עיוורת מספר פעמים.) לחזור לתנור ולאפות את הקליפה הריקה עד חום זהוב עמוק, על 10 דקות יותר (במשך 30 דקות בסך הכל).
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
עבור המילוי והקצפת: בעוד קרום העוגה חם, צחצחו את הקרקעית עם השוקולד המומס והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
11
בסיר, לשלב 1 כוס החלב והסוכר מגורען. בקערה, לשלב את הנותרים 1 כוס חלב, אבקת קקאו וקמח להקציף ביסודיות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
נייר אורזנייר אורז
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מחממים את הסיר עם תערובת חלב סוכר על חום בינוני גבוה עד רותח. לאט להוסיף את תערובת חלב קמח ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
13
מוסיפים את החלמונים, מקציפים כל הזמן, וחום עד שהוא חוזר לרתיחה. לאחר התערובת מגיעה לרתיחה, מיד להוסיף את הוניל ולהסיר אותו מהחום.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
14
יוצקים את התערובת לתוך קרום העוגה אפוי. להפריש להתקרר לחלוטין ולהגדיר, על 2 שעות בטמפרטורת החדר או 1 שעה בקירור.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
15
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
כדי להפוך את ציפוי מרנג, למקם את החלבונים ביצה בקערה לא מגיב עם קמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
17
מוסיפים את הקרם של טרטר, באמצעות מערבל יד, לטאטא במהירות גבוהה עד קצף. מנפים את הסוכר של הממתקים מעט בכל פעם ומקציפים עד שהלבנים מבריקים ומחזיקים פסגות נוקשות כאשר המברשת מורמת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
18
כדי לסיים את העוגה, כפית מרנג על העוגה, לוודא שהוא נוגע בקצוות של קרום העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
19
אופים עד חום זהוב, 3 עד 5 דקות. באמצעות סכין משונן, לחתוך את העוגה לתוך טריזים ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®