עוגת מרנג שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מרנג שוקולד. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 411 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מלח ים, קמח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו עוגת פודינג שוקולד, עוגת שוקולד צ'יפס של KK, ו עוגת שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את הקמח והמלח בקערה של מעבד מזון מצויד מצורף הלהב.
מוסיפים את החמאה ואת הירק קיצור תהליך עד התערובת דומה ארוחה גסה, 8 עד 10 שניות. עם המעבד על הדופק, להוסיף מספיק של מי קרח, 1 כף בכל פעם, עד הבצק מחזיק יחד מבלי להיות דביק או מתפורר. לעצב את הבצק לתוך דיסק לעטוף בניילון נצמד. צינה עד המשרד והלחות חולקה באופן שווה, כ -30 דקות.
קמח משטח עבודה נקי ומערוך.
מניחים את דיסק הבצק במרכז פני השטח המשוריין. החל במרכז הבצק, רול, אבל לא נגמר, הקצה העליון של הבצק. חזור למרכז, והתגלגל אל, אבל לא מעל, הקצה התחתון. הרם את הבצק, תן לו רבע סיבוב והנח אותו על משטח העבודה. המשך מתגלגל, חוזר על הפניות ברבעון, עד שיש לך דיסק על 1/8 אינץ ' עבה.
להקל את המאפה לצלחת עוגה 9 אינץ'. לקצץ 1 אינץ ' גדול יותר מהקוטר של צלחת העוגה; מקפלים את המאפה התלוי מתחת לעצמו לאורך שולי הצלחת. לקבלת קצה דקורטיבי פשוט, לחץ על הקוצים של מזלג סביב המאפה המקופל. כדי להפוך קצה מחורץ, באמצעות הן את האצבע ואת האגודל, צביטה crimp את הבצק המקופל. להירגע עד המשרד, כ -30 דקות.
כדי עיוור לאפות את הקרום, מחממים את התנור ל 425 מעלות F.
מקמט פיסת נייר קלף, ולאחר מכן להניח אותו שטוח על החלק התחתון של המאפה. משקל הנייר עם משקולות עוגה, שעועית יבשה או אורז לא מבושל; זה ישמור את קרום העוגה לא ממומש להתנפח בתנור.
הסר מהתנור ולהסיר את הנייר ואת המשקולות. (ניתן להשתמש מחדש באורז או בשעועית לאפייה עיוורת מספר פעמים.) לחזור לתנור ולאפות את הקליפה הריקה עד חום זהוב עמוק, על 10 דקות יותר (במשך 30 דקות בסך הכל).
עבור המילוי והקצפת: בעוד קרום העוגה חם, צחצחו את הקרקעית עם השוקולד המומס והניחו בצד.
בסיר, לשלב 1 כוס החלב והסוכר מגורען. בקערה, לשלב את הנותרים 1 כוס חלב, אבקת קקאו וקמח להקציף ביסודיות לשלב.
מחממים את הסיר עם תערובת חלב סוכר על חום בינוני גבוה עד רותח. לאט להוסיף את תערובת חלב קמח ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה.
מוסיפים את החלמונים, מקציפים כל הזמן, וחום עד שהוא חוזר לרתיחה. לאחר התערובת מגיעה לרתיחה, מיד להוסיף את הוניל ולהסיר אותו מהחום.
יוצקים את התערובת לתוך קרום העוגה אפוי. להפריש להתקרר לחלוטין ולהגדיר, על 2 שעות בטמפרטורת החדר או 1 שעה בקירור.
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
כדי להפוך את ציפוי מרנג, למקם את החלבונים ביצה בקערה לא מגיב עם קמצוץ של מלח.
מוסיפים את הקרם של טרטר, באמצעות מערבל יד, לטאטא במהירות גבוהה עד קצף. מנפים את הסוכר של הממתקים מעט בכל פעם ומקציפים עד שהלבנים מבריקים ומחזיקים פסגות נוקשות כאשר המברשת מורמת.
כדי לסיים את העוגה, כפית מרנג על העוגה, לוודא שהוא נוגע בקצוות של קרום העוגה.
אופים עד חום זהוב, 3 עד 5 דקות. באמצעות סכין משונן, לחתוך את העוגה לתוך טריזים ומגישים.