עוגת משחק
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 236 גרם חלבון 202 גרם של שומן, וסך הכל 3701 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. אם יש לכם בטן חזיר, מים, עלי דפנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת דובדבנים, עוגת חמאה, ו עוגת פודינג קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את פילה השד מן הציפורים מפרק את הרגליים הסרת הבשר מן העצמות. חותכים את הצבי לפרוסות עבות 1 ס " מ ומניחים את כל הבשר למעט הבטן חזיר טחון ובייקון לתוך קערה גדולה. שמור את כל התוספות והעצמות למניות המשחק.הפוך את המרינדה על ידי ריסוק קל של גרגרי פלפל, ציפורן מייס ומפזרים אותם על הבשר. לאחר מכן מוסיפים את שאר המרכיבים המרינדה לבשר בקערה.תן לו מערבבים טוב, לכסות את הקערה עם נצמד-סרט / פלסטיק-לעטוף ולמקם אותו במקרר במשך 12 שעות או מעל הלילה כדי להשרות.לקלף את הבצל או בצלצלים וגזר, לחתוך את הבצל לרבעים (או בצלצלים במחצית) ולחתוך את הגזר לחתיכות בערך 3cm.
מניחים את עצמות המשחק ואת trimmings לתוך סיר גדול מספיק כדי להחזיק הכל, להוסיף את כל שאר החומרים עבור המניה לתוך הסיר למעט ג ' לטין. להביא את המניה עד לרתיחה ולאחר מכן להפוך אותו לרתיחה עדינה, ברפרוף את כל זיהומים קצף כי לצוף על פני השטח עם מצקת או כף.מבשלים את המניה במשך 2 שעות.לאחר 2 שעות, לנקז את המניה דרך מסננת בסדר לסיר אחר ולהפחית את הנוזל על ידי הרתחתו עד שיש 500ml של מלאי עזב. שמור את המניה הזאת מאוחר יותר, זה ישמש לשפוך לתוך העוגה כאשר הוא מבושל.הפוך את הבצק קרום Hotwater באמצעות הכמויות המפורטות לעיל.
חותכים כשליש מן הבצק, לעטוף את זה בחזרה בסרט נצמד / פלסטיק לעטוף ושמורה מאוחר יותר (זה יהפוך את מכסה העוגה).
מרדדים את החתיכה הנותרת של מאפה לעובי של כ ס " מ.משמנים את החלק הפנימי של פח פאי 22cm עם בסיס נשלף ומניחים את הבצק התגלגל בתוך הפח. עובש אותו בצדדים כך שהוא חלק ואפילו, לחתוך את הבצק עודף ולאחר מכן להגדיר אותו חשף במקרר במשך 30 דקות.
מחממים את התנור ל-190c ומניחים מגש אפייה על המדף האמצעי כדי להתחמם.לאחר 30 דקות, להסיר את הפח עוגה מרופדת ואת המשחק במרינדה מהמקרר.
שכבה חצי חזיר טחון בתחתית העוגה ולאחר מכן להתחיל שכבות המשחק במרינדה והבייקון בעוגה, מנגב את הבשר של כל תבלינים ועשבי תיבול כמו שאתה הולך. מתבלים כל שכבה של משחק עם מלח ופלפל. הסדר שבו אתה שכבת זה לא באמת משנה אבל הרעיון הוא לראות את מוגדר שכבות חלופיות של משחק בכל פרוסה של העוגה המבושלת.כאשר העוגה מלאה, לרדד את המאפה השמור עבור המכסה לעובי של כ ס " מ.
מברשת את השפה של העוגה מלא עם קצת מים, כך שהוא לח, ואז להניח את מכסה העוגה על זה לקצץ את הבצק העודף עם סכין חדה. Crimp הקצוות יחד כך שהוא אטום היטב.תעשה חור במרכז העוגה כדי שהאדים יוכלו לברוח. אם אתה כל כך לבחור, עם המאפה שנותר אתה יכול לעשות קישוטים עבור החלק העליון של העוגה, להיות זה עלים וגרגרים, צורות מופשטות, דיוקן עצמי או ייצוג של התפרצות יוסף טורנר של וזוב 1817 שמן על בד. זה, כמובן, יהיה תלוי כמה זמן יש לך. בחרנו ללכת לים עם כל חותך מאפה שיכולנו למצוא.כאשר העיצוב בוצע, להפוך את זיגוג הביצה על ידי ערבוב חלמון ביצה ומים יחד בכוס קטנה, באמצעות מברשת מאפה, לצייר אותו על החלק העליון של העוגה.
מניחים את העוגה לתנור במשך 20 דקות.הפעל את החום עד 150c ואופים במשך 30 דקות נוספות.לאחר מכן להסיר את העוגה מהתנור ולהסיר אותו מהפח, לצחצח את הצד החוצה של קירות העוגה עם לשטוף את הביצה הנותרים, להחזיר אותו לתנור ולאפות אותו במשך 30 דקות נוספות. אם החלק העליון מתחיל לקבל חום מדי במקום חתיכת נייר על החלק העליון של העוגה, הצד המבריק למעלה.קח את העוגה מהתנור ולאפשר לו להתקרר לטמפרטורת החדר.כאשר העוגה היא בטמפרטורת החדר להכין את האספיק. לחמם את מלאי המשחק כך שהוא חם אבל לא רותח ולאחר מכן להסיר אותו מהחום.
מניחים את עלי הג 'לטין לתוך מים קרים במשך 5 דקות כדי להיות רך, ולאחר מכן לסחוט את הג' לטין של כל עודפי מים ולשים אותו לתוך המניה, ערבוב אותו כדי להמיס את הג ' לטין.
יוצקים את המניה דרך מסננת בסדר לתוך קנקן לשפוך.באמצעות משפך או מזלף הנורה, יוצקים את המניה החמה דרך החור בחלק העליון של העוגה עד העוגה מלא. חכה 10 דקות ולאחר מכן הדף אותו כך העוגה הוא מלא באמת.
מניחים את העוגה למקרר במשך הלילה כך שאספיק קובע בתוך העוגה.למחרת, פורסים את העוגה ומגישים. אנו ממליצים מאוד לאכול אותו עם כמה צ ' אטני תאנה.