קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות66
מגזין

עוגת משחק

עוגת משחק
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 236 גרם חלבון 202 גרם של שומן, וסך הכל 3701 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. אם יש לכם בטן חזיר, מים, עלי דפנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת דובדבנים, עוגת חמאה, ו עוגת פודינג קוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר את פילה השד מן הציפורים מפרק את הרגליים הסרת הבשר מן העצמות. חותכים את הצבי לפרוסות עבות 1 ס " מ ומניחים את כל הבשר למעט הבטן חזיר טחון ובייקון לתוך קערה גדולה. שמור את כל התוספות והעצמות למניות המשחק.הפוך את המרינדה על ידי ריסוק קל של גרגרי פלפל, ציפורן מייס ומפזרים אותם על הבשר. לאחר מכן מוסיפים את שאר המרכיבים המרינדה לבשר בקערה.תן לו מערבבים טוב, לכסות את הקערה עם נצמד-סרט / פלסטיק-לעטוף ולמקם אותו במקרר במשך 12 שעות או מעל הלילה כדי להשרות.לקלף את הבצל או בצלצלים וגזר, לחתוך את הבצל לרבעים (או בצלצלים במחצית) ולחתוך את הגזר לחתיכות בערך 3cm.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
בשר צביבשר צבי
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מייס קרקעמייס קרקע
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מניחים את עצמות המשחק ואת trimmings לתוך סיר גדול מספיק כדי להחזיק הכל, להוסיף את כל שאר החומרים עבור המניה לתוך הסיר למעט ג ' לטין. להביא את המניה עד לרתיחה ולאחר מכן להפוך אותו לרתיחה עדינה, ברפרוף את כל זיהומים קצף כי לצוף על פני השטח עם מצקת או כף.מבשלים את המניה במשך 2 שעות.לאחר 2 שעות, לנקז את המניה דרך מסננת בסדר לסיר אחר ולהפחית את הנוזל על ידי הרתחתו עד שיש 500ml של מלאי עזב. שמור את המניה הזאת מאוחר יותר, זה ישמש לשפוך לתוך העוגה כאשר הוא מבושל.הפוך את הבצק קרום Hotwater באמצעות הכמויות המפורטות לעיל.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
בשר משחקבשר משחק
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
חותכים כשליש מן הבצק, לעטוף את זה בחזרה בסרט נצמד / פלסטיק לעטוף ושמורה מאוחר יותר (זה יהפוך את מכסה העוגה).
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4
מרדדים את החתיכה הנותרת של מאפה לעובי של כ ס " מ.משמנים את החלק הפנימי של פח פאי 22cm עם בסיס נשלף ומניחים את הבצק התגלגל בתוך הפח. עובש אותו בצדדים כך שהוא חלק ואפילו, לחתוך את הבצק עודף ולאחר מכן להגדיר אותו חשף במקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
מחממים את התנור ל-190c ומניחים מגש אפייה על המדף האמצעי כדי להתחמם.לאחר 30 דקות, להסיר את הפח עוגה מרופדת ואת המשחק במרינדה מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
בשר משחקבשר משחק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
שכבה חצי חזיר טחון בתחתית העוגה ולאחר מכן להתחיל שכבות המשחק במרינדה והבייקון בעוגה, מנגב את הבשר של כל תבלינים ועשבי תיבול כמו שאתה הולך. מתבלים כל שכבה של משחק עם מלח ופלפל. הסדר שבו אתה שכבת זה לא באמת משנה אבל הרעיון הוא לראות את מוגדר שכבות חלופיות של משחק בכל פרוסה של העוגה המבושלת.כאשר העוגה מלאה, לרדד את המאפה השמור עבור המכסה לעובי של כ ס " מ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חזיר טחוןחזיר טחון
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
7
מברשת את השפה של העוגה מלא עם קצת מים, כך שהוא לח, ואז להניח את מכסה העוגה על זה לקצץ את הבצק העודף עם סכין חדה. Crimp הקצוות יחד כך שהוא אטום היטב.תעשה חור במרכז העוגה כדי שהאדים יוכלו לברוח. אם אתה כל כך לבחור, עם המאפה שנותר אתה יכול לעשות קישוטים עבור החלק העליון של העוגה, להיות זה עלים וגרגרים, צורות מופשטות, דיוקן עצמי או ייצוג של התפרצות יוסף טורנר של וזוב 1817 שמן על בד. זה, כמובן, יהיה תלוי כמה זמן יש לך. בחרנו ללכת לים עם כל חותך מאפה שיכולנו למצוא.כאשר העיצוב בוצע, להפוך את זיגוג הביצה על ידי ערבוב חלמון ביצה ומים יחד בכוס קטנה, באמצעות מברשת מאפה, לצייר אותו על החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
מברשת מאפהמברשת מאפה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
מניחים את העוגה לתנור במשך 20 דקות.הפעל את החום עד 150c ואופים במשך 30 דקות נוספות.לאחר מכן להסיר את העוגה מהתנור ולהסיר אותו מהפח, לצחצח את הצד החוצה של קירות העוגה עם לשטוף את הביצה הנותרים, להחזיר אותו לתנור ולאפות אותו במשך 30 דקות נוספות. אם החלק העליון מתחיל לקבל חום מדי במקום חתיכת נייר על החלק העליון של העוגה, הצד המבריק למעלה.קח את העוגה מהתנור ולאפשר לו להתקרר לטמפרטורת החדר.כאשר העוגה היא בטמפרטורת החדר להכין את האספיק. לחמם את מלאי המשחק כך שהוא חם אבל לא רותח ולאחר מכן להסיר אותו מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
בשר משחקבשר משחק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
מניחים את עלי הג 'לטין לתוך מים קרים במשך 5 דקות כדי להיות רך, ולאחר מכן לסחוט את הג' לטין של כל עודפי מים ולשים אותו לתוך המניה, ערבוב אותו כדי להמיס את הג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
10
יוצקים את המניה דרך מסננת בסדר לתוך קנקן לשפוך.באמצעות משפך או מזלף הנורה, יוצקים את המניה החמה דרך החור בחלק העליון של העוגה עד העוגה מלא. חכה 10 דקות ולאחר מכן הדף אותו כך העוגה הוא מלא באמת.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
BasterBaster
משפךמשפך
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
11
מניחים את העוגה למקרר במשך הלילה כך שאספיק קובע בתוך העוגה.למחרת, פורסים את העוגה ומגישים. אנו ממליצים מאוד לאכול אותו עם כמה צ ' אטני תאנה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש

מרכיבים

250אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בייקון מעושןבייקון מעושן11 קילו קישואים,פלפל שחורפלפל שחור10פלפל שחורפלפל שחור150אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל צהוב, קצוץ דקבצל צהוב, קצוץ דק1זנים של פטריותזנים של פטריות4עלי דפנה טרייםעלי דפנה טריים6עליםג'לטיןג'לטין300אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עוף גינאה או עוףעוף גינאה או עוף10גרגרי ערער נמחצו קלותגרגרי ערער נמחצו קלות1להב של מייסלהב של מייס11 קילו קישואים,תבלינים מעורביםתבלינים מעורבים250אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל או שאלוטבצל או שאלוט3רצועותקליפת תפוזקליפת תפוז500אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)partridgepartridge850אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פסיוןפסיון670אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח רגילקמח רגיל500אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בטן חזיר טחוןבטן חזיר טחון1006 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום או פורטיין אדום או פורט1506 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום או פורטיין אדום או פורט10אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(צינור גדול)(צינור גדול)1sprig2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום100אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח3ריבס, קצוץ טרי או קפואעצמות וקישוטים מהמשחקעצמות וקישוטים מהמשחק500אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר צבי haunchבשר צבי haunch1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מים קריםמים קרים2ליטריםפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב3506 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב3ביצים שלמותביצים שלמות235אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שומן חזירשומן חזיר