עוגת סטאוט שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת סטאוט שוקולד. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 369 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. אם יש לך ביצים, סוכר חום, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת סטאוט שוקולד, עוגת סטאוט שוקולד, ו שוקולד Stout ספל עוגה.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 350 ° F. מברשת קלה מחבת טבעת עם חמאה מומסת וצינה 2 דקות, ואז חמאה שוב להתקרר בעת ביצוע הבלילה.
מביאים בירה לרתיחה בסיר קטן ומוסיפים שזיפים מיובשים.
הסר מהחום ולתת לעמוד עד שרוב הנוזל נספג.
בינתיים, להמס שוקולד וחמאה מקל נותרת יחד בסיר כבד קטן על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן. מנפים יחד קמח, סודה לשתייה ומלח לקערה.
הכה יחד ביצים, סוכר חום, וניל בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד עבה, על 2 דקות.
מוסיפים תערובת שוקולד ומכים עד רק בשילוב. להפחית את המהירות נמוכה ולהוסיף תערובת קמח, ערבוב עד רק בשילוב. מערבבים בתערובת שזיפים עד בשילוב היטב. הבלילה כפית לתוך טבעת עובש ואופים עד שיפוד עץ מוכנס לתוך אמצע העוגה יוצא נקי, 40 עד 45 דקות.
עוגה מגניבה בעובש על מתלה 10 דקות, ואז להפוך על מתלה להתקרר לחלוטין, לפחות 30 דקות.