עוגת סיר עוף לחג
פשטידת עוף חג דורש על 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 495 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. אם יש לך קמח, קרם מרוכז של מרק פטריות, קרם מרוכז של מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
בקערה גדולה לשלב את העוף, שמנת של מרק פטריות, שמנת של מרק עוף, בצל, מרק, תפוחי אדמה, גזר ואפונה.
מערבבים היטב ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים תערובת לשלוש מנות אפייה 1 ליטר.
להמיס מרגרינה בסיר קטן על אש נמוכה.
הסר מהחום, מערבבים בקמח ומקציפים.
יוצקים חלב ומערבבים היטב, ואז לשפוך תערובת שווה על תערובת העוף.
אופים בתנור שחומם מראש במשך כשעה.
הסר מהתנור ולתת מגניב על 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.