מרק תפוחי אדמה שום דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 36 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . זה עובד טוב כמו מרק במחיר סביר עבור סתיו. אם יש לך בייקון, חלב, פטרוזיליה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: שום צלוי ומרק תפוחי אדמה, מרק תפוחי אדמה שום צלוי, ו מרק תפוחי אדמה שום צלוי.
הוראות
1
מחממים את המרק, שום, תפוחי אדמה, גזר, בצל, סלרי ובייקון בסיר 4 ליטר מעל חום בינוני גבוה לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים 15 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להפחית את החום בינוני. מערבבים את החלב, פתיתי תפוחי אדמה ופטרוזיליה בסיר. מבשלים עד התערובת חמה מבעבעת, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות