עוגת ספוג החלב החמה של בוו ועוגת קרם בוסטון
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת ספוג חלב חם של בוו ו עוגת קרם בוסטון. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 465 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ קוקי טירוף יש 78 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו עוגת חלב חם עם ציפוי קוקוס צלוי + וידאו (עוגת דייזי עצלן), עוגת ספוג חלב חם, ו עוגת ספוג חלב חם II (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. ומניחים את המדף ממש מתחת center.In קערה של מערבל לעמוד, לנצח את הביצים במשך 5 דקות או עד שהם שילשו נפח.
מוסיף סוכר ומכה במשך 10 דקות יותר. בעוד הסוכר והביצים מכים, מנפים יחד את הקמח ואת אבקת האפייה.
מערבבים את החמאה, החלב והמלח בכוס גדולה מדידת כוס או סיר וחום רק עד תערובת שחין וחמאה נמס
מוסיפים את תמצית הוניל ומניחים בצד.עם מיקסר על מהירות נמוכה או ביד, מערבבים את תערובת הקמח לתערובת הביצה המוקצפת.
הסר על 2 כוסות הבלילה ולשים אותו בקערה נפרדת. מערבבים את תערובת חלב חם לתוך הבלילה, ולאחר מכן להוסיף את כל זה בחזרה לתוך קערה ערבוב הראשי ומערבבים עד בשילוב.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבתות שנבחרו שלך (או מחבת) ואופים עד הסוף.- 9 מחבתות עגולות אינץ ייקח כ 30 דקות, 9×13 מחבת ייקח כ 40 דקות, גליל ג ' לי צריך לקחת רק על 16 עד 18 דקות. אבל לצפות מקרוב וללכת לקנות מראה.