עוגת ספוג חלמון ביצה היא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 10 מנות. יש קינוח זה 259 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, ביצה, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. מתכונים דומים: עוגת ספוג חלמון ביצה, עוגת שוקולד ללא חלמון, ו עוגת ספוג.
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
לנפות יחד פעמיים: קמח, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
מלח
3
יוצקים בחזרה לתוך נפה.
ציוד שתשתמש בו
נפה
4
בקערת ערבוב גדולה לנצח חלמונים ביצה וביצים שלמות עם מיקסר חשמלי עד עבה ולימון צבעוני (כ 5 דקות). בהדרגה להוסיף סוכר, מכות לאחר כל תוספת. זה צריך לקחת בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
חלמון ביצה
לימון
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערת ערבוב
5
מקפלים קליפת תפוזים, מיץ תפוזים, ותמצית לימון. לנפות מרכיבים יבשים לתערובת ביצה וסוכר לקפל פנימה אל תערבבי או תרביצי.
מרכיבים שתצטרך
תמצית לימון
מיץ תפוזים
גרידה כתומה
סוכר
ביצה
6
הוסף מים רותחים לקפל במהירות, רק עד הנוזל מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
מים
7
יוצקים הבלילה לתוך אחד ungreased 10 מחבת צינור אינץ.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 60 עד 65 דקות. הפוך את העוגה במחבת על מתלה תיל ולתת עוגה לתלות במשך 1 שעה או עד מגניב. שחרר צדדים עוגה מחבת עם מרית ולנער מחבת. אבקת העליון בקלילות עם סוכר קונדיטור או כפור עם ציפוי חמאה כתומה.