עוגת ספוג מאודה (סויה Zing דן גאו)
עוגת ספוג מאודה (סויה זינג דן גאו) עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 9 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 146 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו וניל, ביצים, ביצה לבנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת ספוג סינית (אפוי, לא מאודה), ספוג סירופ וניל ולימון מאודה, ו ספוג וניל מאודה עם רוטב חמאה ורפרפת.
הוראות
בשורה התחתונה של מחבת עוגה עגולה 8 אינץ ' (עם 2-3-in.- צדדים גבוהים) עם חיתוך קלף בישול כדי להתאים. אם למחבת יש שפה נשלפת, עטפו החוצה בנייר כסף כדי למנוע מהמים לחדור פנימה.
בקערה גדולה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, לנצח ביצים שלמות, ביצה לבן, וסוכר עד צהוב עבה חיוור, 4 עד 5 דקות. מערבבים וניל. בקערה קטנה, מערבבים קמח ואבקת אפייה עד מעורבב. עם מקצף, מקפלים תערובת קמח לתוך תערובת ביצה עד מעורבב באופן שווה. לגרד את הבלילה למחבת. הקש על מחבת קלות על משטח העבודה כדי להסיר כיסי אוויר.
הגדר מתלה עגול (מדף עוגה, ספינת קיטור סל, שפה נשלפת ממחבת עוגה, או 2-in ריק.- פחיות גבוהות עם שני הקצוות לגזור) ב12-ל14 אינץ 'קיטור, ווק 14 אינץ', או 12 אינץ ' טיגון מחבת (עם לפחות 2-ב.- צדדים גבוהים; קיטור צריך להיות רחב מספיק כדי להחזיק מחבת עוגה ללא צדדים נוגעים).
יוצקים מים לתוך ספינת קיטור על 1/2 אינץ ' מתחת לראש המדף. מכסים קיטור ומביאים מים לרתיחה על חום גבוה.
מניחים עוגה על מדף ואת ספינת כיסוי (אם כיסוי אינו מתאים על עוגה, ספינת אוהל עם חתיכת נייר גדולה, איטום אותו סביב הקצוות כך קיטור לא יכול לברוח); להפחית את החום בינוני קיטור עד קיסם מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 20 עד 25 דקות. במידת הצורך, להוסיף עוד מים רותחים כדי לשמור על רמה.
הסר כיסוי במהירות ובזהירות כל כך קיטור מרוכז לא לטפטף על עוגה.
תריץ סכין בין עוגה לשפת פאן כדי לשחרר צדדים. הפוך על מתלה, הסר מחבת קלף, והפוך שוב על מתלה אחר.
תן לעוגה להתקרר לפחות 10 דקות. עם סכין משונן, לחתוך עוגה ליהלומים או טריזים.