עוגת ספוג מזוגגת אננס
עוגת ספוג מזוגגת אננס היא חלב חינם ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 202 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם סוכר, אבקת סוכר, מיץ אננסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת ספוג מזוגגת כתומה, עוגת ספוג לימון עם תותים מזוגגים, ו עוגות ספוג אננס-קרמל.
הוראות
לנפות 1/2 כוס סוכר וקמח יחד 3 פעמים; להפריש. לנצח חלמונים ביצה במהירות גבוהה של מיקסר חשמלי 3 דקות או עד עבה וחיוור.
הוסף תמצית קוקוס; לנצח במהירות בינונית 3 דקות או עד מעובה. תניח בצד.
מקציפים חלבונים, שמנת טרטר, ומלח במהירות גבוהה של מיקסר חשמלי עד קצף. בהדרגה להוסיף 3/4 כוס סוכר, 2 כפות בכל פעם, מכות עד פסגות נוקשות טופס וסוכר מתמוסס (2 עד 4 דקות).
מפזרים תערובת קמח על תערובת ביצה לבנה, 1/4 כוס בכל פעם; לקפל בזהירות. מקפלים תערובת חלמון ביצה וניל לתוך תערובת ביצה לבן.
מעיל התחתון של מחבת צינור 10 אינץ ' עם ספריי בישול.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה, מתפשטים באופן שווה.
אופים ב 350 במשך 45 עד 50 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות. מחבת הפוכה; מגניב 40 דקות. לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת, באמצעות מרית מתכת צרה; להסיר מחבת.
מניחים עוגה על צלחת הגשה.
מערבבים אבקת סוכר ומיץ אננס בקערה קטנה, ערבוב עד חלקה.