עוגת ספוג שוקולד פסח
עוגת ספוג שוקולד פסח היא ללא גלוטן, חלב חינם, ו קינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 356 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, שקדים טחונים, שוקולד למחצה, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. 255 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת ספוג שוקולד פסח, עוגת ספוג קקאו פסח, ו עוגת ספוג פסח עם תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שוקולד על גבי דוד כפול; להפריש.
מקציפים חלמונים עד עבה בצבע לימון. בהדרגה לנצח בסוכר. תערובת בשוקולד ושקדים.
מקציפים חלבונים עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים לבנים לבלילת שוקולד. הבלילה כפית למחבת Bundt ungreased 10 אינץ'.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה, או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות.
הסר מהתנור, הפוך מחבת, וקריר כ 40 דקות לפני הסרת מהמחבת.