עוגת ספוג שורטקייקס
עוגת ספוג לחמניות קצרות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1051 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו ברנדי, תותים, סוכר משובח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגת ספוג Shortcakes, עוגת ספוג, ו עוגת ספוג.
הוראות
חותכים את הגבעולים מהתותים. לשטוף מתחת למים קרים, ולאחר מכן לנקז ולטפוח יבש עם מגבת נייר. מגררים את קליפת הלימון על צלחת קטנה ומניחים אותה בצד.
חותכים את הלימון לשניים ומיץ אותו לקערה בינונית, באמצעות יד 1 כדי לתפוס כל זרעים נופלים.
חותכים את התותים לפרוסות ומוסיפים לקערה יחד עם 3 כפות סוכר. לזרוק עד הסוכר מומס. לעשות את זה לפחות 1 שעה (או עד 4 שעות) לפני שאתה משרת אותם, כך פירות יער לקבל נחמד ועסיסי. מקררים אותם.
בקערת ערבוב גדולה, לנצח את השמנת ואת הסוכר שנותר עם מקצף בגודל טוב או מיקסר חשמלי עד הקרם מתחיל להתעבות.
מוסיפים את הברנדי ואת גרידת הלימון, וממשיכים להכות עד הקצפת מחזיקה פסגות רכות קטנות. אתה יכול להלהיב את הקרם עד 1 שעה לפני שאתה מגיש את הקוביות. שמור את זה בקירור.
רק לפני ההגשה shortcakes, להוסיף את פירות יער ומיץ שלהם לקערה של קצפת. מערבבים אותם יחד בעדינות עד פירות יער מופצים ברחבי הקרם. הקצפת תהיה רכה ונוזלת מעט, וזה בדיוק מה שאתה רוצה. הגדר פגז shortcake במרכז כל צלחת כפית קרם ברי על זה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ניתן לזווג עוגת ספוג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "