עוגת ספייס תפוחים עם זיגוג פקאן פרנג'ליקו
עוגת תפוחים עם זיגוג פקאן פרנג'ליקו עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך חמאה, פקאן, סודה לשתייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: עוגת מולסה ספייס Bundt עם זיגוג פקאן בורבון, עוגת תפוחים ותבלינים עם זיגוג קרמל, ו עוגת תפוחים ספייס Bundt עם זיגוג מייפל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות.גריז וקמח קל 10 x 15 pan.In קערה גדולה משלבת קמח, סוכר, סודה לשתיה, מלח ותבלינים.
מניחים תפוח חתוך בקערה לשפוך סיידר frangelico מעל apples.In קערה בינונית משלבת ביצים, חמאה ווניל.
מוסיפים את תערובת הביצים למרכיבים יבשים, רק עד שתרטבו. מערבבים בתערובת תפוחים רק כדי למזג סנטימטרים.
אופים במשך 45 דקות.Topping:.בינתיים בסיר קטן להמיס חמאה עד תחנת רוחש ומתחיל חום מעט להוסיף אגוזים לבשל במשך 1 דקה.
הסר מהחום תוך בזהירות לשפוך Frangelico לתוך אגוזים.
מקום בחזרה על להבה להוסיף סוכר, לערבב ולאחר מכן להוסיף שמנת.מבשלים ומערבבים עד מבעבע וכל הסוכר הוא מומס.עם מזלג בזהירות לנקב את העוגה ואז לטפטף רוטב חם על עוגה.