עוגת סרט פטל
עוגת סרט פטל דורש סביב 1 שעה ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 481 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פטל, מים, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. למתכון הזה מ טעם הבית יש 57 מעריצים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 55%, שהוא מוצק. עוגת גבינה עם סרט פטל, פרוסות סרט פטל, ו עוגת סרט פטל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר קטן מחממים 2 כוסות שמנת על אש בינונית עד שנוצרות בועות סביב צד הסיר.
יוצקים מעל שוקולד, תוך הקצפה עד להמסה; להקציף את יתרת השמנת. מכסים ומכניסים למקרר לצינון. למילוי, באמצעות מסננת בסדר, לחץ פטל לתוך קערה גדולה. מחק זרעים. מכסים ומכניסים למקרר לצינון.
תנו לחלמונים ולחלבונים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מנפים קמח ומלח; מניחים בצד. לכל עוגה, בקערה גדולה, מקציפים 6 חלמונים עד להסמכה קלה. מוסיפים בהדרגה 1/2 כוס סוכר, מקציפים עד לקבלת צבע סמיך ולימון. מקציפים 1 כפית וניל.
מוסיפים 1/2 כוס מתערובת הקמח; מערבבים היטב.
בקערה אחרת מקציפים 3 חלבונים ו 1/4 כפית קרם אבנית במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה 1/4 כוס סוכר, בערך 1 כף בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות וסוכר מומס. מקפלים רבע חלבוני ביצה לתוך הבלילה, ואז מקפלים פנימה את הלבנים שנותרו. כף בעדינות לתוך 15 אינץ ' מרופדת קלף. 10 אינץ'. איקס 1-בתבנית אפייה; מורחים באופן שווה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 12-15 דקות או שהעוגה קופצת לאחור כשנוגעים בה קלות. מצננים על רשת. חזור על העוגה השנייה.
בקערה גדולה מקציפים 3 כוסות תערובת שוקולד לבן צונן עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקררים. בקערה מקררים את תערובת השוקולד הלבן שנותרה. בסיר קטן, מפזרים ג ' לטין על מים קרים; תן לעמוד 5 דקות. ממיסים ג ' לטין על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב תדיר. מערבבים ג ' לטין לפטל מסונן.
מניחים קערה לקערה גדולה מלאה במי קרח.
מניחים להתקרר עד שהתערובת סירופית, תוך ערבוב מדי פעם.
הסר מאמבט מים. מערבבים רבע מ -3 כוסות שמורות תערובת שוקולד מוקצפת לתערובת פטל; מקפלים פנימה את שלושת הרבעים הנותרים מתערובת השוקולד המוקצפת. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות או עד להתייצבות.
הפוך עוגות מקוררות על מדפי תיל. חתוך קצוות; חותכים כל אחד לאורך לשליש.
מורחים רצועה אחת עם כוס גדושה של תערובת פטל עד 1 אינץ'. של צדדים קצרים ו 1/2 אינץ'. של צדדים ארוכים. החל בקצה הקצר, להתגלגל. לעמוד על קצה במרכז צלחת הגשה.
מורחים את תערובת הפטל שנותרה על הרצועות שנותרו. עבודה עם רצועה אחת בכל פעם, ומתחיל בקצה של הרצועה האחרונה, סליל סביב מרכז רול. מכסים ומקררים.
מקציפים שוקולד לבן שמור עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מורחים על גבי הצדדים ואת הצדדים של העוגה. מכניסים למקרר למשך 1-2 שעות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "