קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות16
ציון בריאות8
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת סרט פטל

עוגת סרט פטל
עוגת סרט פטל דורש סביב 1 שעה ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 481 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פטל, מים, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. למתכון הזה מ טעם הבית יש 57 מעריצים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 55%, שהוא מוצק. עוגת גבינה עם סרט פטל, פרוסות סרט פטל, ו עוגת סרט פטל דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בסיר קטן מחממים 2 כוסות שמנת על אש בינונית עד שנוצרות בועות סביב צד הסיר.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
יוצקים מעל שוקולד, תוך הקצפה עד להמסה; להקציף את יתרת השמנת. מכסים ומכניסים למקרר לצינון. למילוי, באמצעות מסננת בסדר, לחץ פטל לתוך קערה גדולה. מחק זרעים. מכסים ומכניסים למקרר לצינון.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
תנו לחלמונים ולחלבונים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מנפים קמח ומלח; מניחים בצד. לכל עוגה, בקערה גדולה, מקציפים 6 חלמונים עד להסמכה קלה. מוסיפים בהדרגה 1/2 כוס סוכר, מקציפים עד לקבלת צבע סמיך ולימון. מקציפים 1 כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים 1/2 כוס מתערובת הקמח; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
5
בקערה אחרת מקציפים 3 חלבונים ו 1/4 כפית קרם אבנית במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה 1/4 כוס סוכר, בערך 1 כף בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות וסוכר מומס. מקפלים רבע חלבוני ביצה לתוך הבלילה, ואז מקפלים פנימה את הלבנים שנותרו. כף בעדינות לתוך 15 אינץ ' מרופדת קלף. 10 אינץ'. איקס 1-בתבנית אפייה; מורחים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
אופים בחום של 350 מעלות למשך 12-15 דקות או שהעוגה קופצת לאחור כשנוגעים בה קלות. מצננים על רשת. חזור על העוגה השנייה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בקערה גדולה מקציפים 3 כוסות תערובת שוקולד לבן צונן עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקררים. בקערה מקררים את תערובת השוקולד הלבן שנותרה. בסיר קטן, מפזרים ג ' לטין על מים קרים; תן לעמוד 5 דקות. ממיסים ג ' לטין על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב תדיר. מערבבים ג ' לטין לפטל מסונן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מניחים קערה לקערה גדולה מלאה במי קרח.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מניחים להתקרר עד שהתערובת סירופית, תוך ערבוב מדי פעם.
10
הסר מאמבט מים. מערבבים רבע מ -3 כוסות שמורות תערובת שוקולד מוקצפת לתערובת פטל; מקפלים פנימה את שלושת הרבעים הנותרים מתערובת השוקולד המוקצפת. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות או עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
11
הפוך עוגות מקוררות על מדפי תיל. חתוך קצוות; חותכים כל אחד לאורך לשליש.
12
מורחים רצועה אחת עם כוס גדושה של תערובת פטל עד 1 אינץ'. של צדדים קצרים ו 1/2 אינץ'. של צדדים ארוכים. החל בקצה הקצר, להתגלגל. לעמוד על קצה במרכז צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
מורחים את תערובת הפטל שנותרה על הרצועות שנותרו. עבודה עם רצועה אחת בכל פעם, ומתחיל בקצה של הרצועה האחרונה, סליל סביב מרכז רול. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
14
מקציפים שוקולד לבן שמור עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
15
מורחים על גבי הצדדים ואת הצדדים של העוגה. מכניסים למקרר למשך 1-2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
16
מקשטים עם פטל ונענע.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "