עוגת עגבניות-בזיליקום
טארט עגבניות-בזיליקום דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך פרמזן, מוצרלה, טפנד זיתים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון של 44% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: עוגת עגבניות בזיליקום, עוגת בזיליקום עגבניות, ו עוגת עגבניות בזיליקום כפרית.
הוראות
מחממים תנור ל 218°; קו גיליון אפייה גדול עם קלף. על משטח מקומח קל, לרדד גיליון 1 של מאפה נפוח קפוא שנקנה storebought למלבן 14-by-12 אינץ'.
מעבירים מאפה לתבנית אפייה.
מברשת קצוות בקלילות עם מים; מקפלים אותם כדי ליצור גבול 1/2 אינץ', ולאחר מכן לחץ עם מזלג לאטום מסביב. מאפה זין בכל רחבי עם מזלג.
מערבבים 3 כפות. בזיליקום טרי קצוץ עם 3/4 כוס מוצרלה טרי מגוררת ו 1/4 כוס פרמזן מגוררת.
מורחים 2 כפות. טפנד ז ' ארד בלקוליב בתוך המאפה.
מפזרים תערובת גבינה ובזיליקום, ולאחר מכן לארגן 3 עגבניות פרוסות דק באופן דקורטיבי על גבי.
אופים עד הקרום הוא זהב עמוק וגבינות נמסים, 20 עד 25 דקות.
מפזרים עם 1 כף. בזיליקום טרי ומגישים.