קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 40 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

עוגת עוגיות גלידה בטעם אגוזים

עוגת עוגיות גלידה בטעם אגוזים
עוגת עוגיות גלידה בטעם אגוזים דורשת על 5 שעות ו-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. זה מושלם עבור קיץ. גשו לסופר וקנו ציפוי פאדג', שמן צמחי, בוטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. נסו עוגת עוגיות גלידה בטעם אגוזים, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגת גלידה תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 177°. קל לרסס 10 אינץ ' מחבת springform עם ספריי בישול. או קו 9 אינץ 'מרובע אפייה מחבת עם לסכל, משאיר כ 2 אינץ' של רדיד משני הצדדים של מחבת; תרסיס קל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה, מערבבים תערובת עוגיות, 2 כפות של ציפוי פאדג ' חם, שמן וביצה עד צורות בצק רך. לחץ על הבצק בתחתית ו 1 אינץ ' עד הצדדים של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
צבעי מאכל בצבעים רצוייםצבעי מאכל בצבעים רצויים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
אופים 13 עד 15 דקות או עד העליון של הקרום הוא כבר לא מבריק. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מורחים גלידה על קרום העוגיות. להקפיא 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגת עוגיותקרום עוגת עוגיות
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
5
הסר מהמקפיא.
6
טפטוף עם ציפוי קרמל שנותר ציפוי פאדג חם; מפזרים בוטנים. להקפיא לפחות 2 שעות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
שום מולבןשום מולבן
7
כדי לשרת, להסיר צדדים של מחבת springform או להרים קינוח באמצעות לסכל מתוך מחבת 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
בואו לעמוד 10 דקות. השתמש בסכין רטוב חם לחתוך טריזים או ריבועים. החנות מכוסה במקפיא.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג גלידה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "