קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות20
ציון בריאות15
מגזין

עוגת פאדג'כפולה עם ציפוי שוקולד קרם חמאה

עוגת פאדג'כפולה עם ציפוי שוקולד קרם חמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת פאדג'כפולה עם ציפוי שוקולד חמאה קרם. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 929 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם קמח, ביצים, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי קרם חמאה וניל וזיגוג גנאש שוקולד, עוגת שכבות חמאת בוטנים כפולה עם ציפוי שוקולד, ו ציפוי שוקולד פאדג'חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות. חמאה וקמח 12 על 18 על 1 1/2 אינץ ' מחבת גיליון ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
3 כפות קפה חזק קר3 כפות קפה חזק קר
1/2 ליטר שמנת חמוצה ללא שומן1/2 ליטר שמנת חמוצה ללא שומן
2
בקערה בינונית, לנפות יחד את הקמח, קקאו, סודה לשתיה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
3
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט, שמנת החמאה והסוכרים במהירות גבוהה עד האור, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
4
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, ואת וניל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלך קצוצים דק, לא חובהאגוזי מלך קצוצים דק, לא חובה
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
5
מערבבים את חלב החמאה, שמנת חמוצה וקפה. במהירות נמוכה, מוסיפים את תערובת הקמח ואת תערובת החמאה לסירוגין בשלישים, החל בתערובת החמאה וכלה בתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
6
מערבבים את הבלילה רק עד מעורבב.
7
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה להחליק את החלק העליון עם מרית.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1/2 ליטר שמנת חמוצה ללא שומן1/2 ליטר שמנת חמוצה ללא שומן
8
אופים במרכז התנור במשך 25 עד 30 דקות, או עד שקיסם יוצא נקי. מגניב לטמפרטורת החדר לפני הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
חבלי שוש טוויסט שחורחבלי שוש טוויסט שחור
3 כפות קפה חזק קר3 כפות קפה חזק קר
9
מניחים את שבבי השוקולד ואת השמנת הכבדה בקערה להגדיר מעל סיר של מים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד השבבים נמסים לחלוטין. מחוץ לחום, מוסיפים את סירופ התירס והוניל ומאפשרים לתערובת השוקולד להתקרר לטמפרטורת החדר. בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk, לטאטא את תערובת השוקולד וחמאה מתרככת במהירות בינונית במשך כמה דקות, עד שהוא מעובה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
אגוזי מלך קצוצים דק, לא חובהאגוזי מלך קצוצים דק, לא חובה
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
מורחים את הזיגוג באופן שווה על העוגה. האם הילדים לקשט את העוגה עם M & m של.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
2 זילוף בצורת לב2 זילוף בצורת לב

מרכיבים

5(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב-חמאה, בטמפרטורת החדר.חלב-חמאה, בטמפרטורת החדר.1בצל צהוב בינוני, קצוץאבקת קקאו טובהאבקת קקאו טובה3(חוֹרֶף)קפה מבושלקפה מבושל2(חוֹרֶף)סירופ תירס קלסירופ תירס קל3תוספת זחליםביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר2בצל צהוב בינוני, קצוץקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום בהיר, ארוזסוכר חום בהיר, ארוז20ריבס, קצוץ טרי או קפואהממתקים של m&M לקישוטהממתקים של m&M לקישוט1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שבבי שוקולד חצי מתוקיםשבבי שוקולד חצי מתוקים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת חמוצה, בטמפרטורת החדרשמנת חמוצה, בטמפרטורת החדר227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(2 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר(2 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר4(חוֹרֶף)(1/2 מקל) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר(1/2 מקל) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר1(יכול להיות או להרחיק)תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור3(יכול להיות או להרחיק)תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור