קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פאונד אבוקדו

עוגת פאונד אבוקדו
עוגת פאונד אבוקדו היא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 487 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 389 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם סוכר מגורען, אבקת אפייה, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו עוגת פאונד אבוקדו, עוגת פאונד אבוקדו, ו עוגת פאונד אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז והשלישי העליון של התנור מחממים ל 177°. גריז וקמח שני מחבתות כיכר 9x5 אינץ ' ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, קמח תירס, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתיה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בקערה של מערבל לעמוד חשמלי מצויד מצורף משוט, לנצח חמאה וסוכר במהירות בינונית עד אור ורך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הוסף אבוקדו ומכה עוד 2 דקות. עצור מערבל לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הוסף ביצים, אחד בכל פעם, להכות על מהירות בינונית במשך 1 דקה לאחר כל תוספת. עצור את המיקסר לגרד למטה כדי לוודא שהכל מעורבב היטב. מקציפים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
עם המיקסר על מהירות נמוכה, מוסיפים חצי מתערובת הקמח. לנצח עד שרק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מוסיפים את חלב החמאה ואת תערובת הקמח הנותרת. לנצח עד שרק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
8
הסר קערה מהמערבל לעמוד, ולסיים לשלב את הבלילה עם מרית.
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מחלקים את הבלילה בין המחבתות ואופים על מתלים לסירוגין במשך 30 דקות. לאחר 30 דקות, לסובב מתלים ואופים עוד 15 עד 25 דקות, או עד שיפוד מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
10
בואו מגניב מחבתות במשך 20 דקות לפני היפוך על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.העוגה תימשך, עטופה היטב, בטמפרטורת החדר עד 4 ימים.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה