עוגת פאונד שלא תיכשל
עוגת פאונד שלעולם לא תיכשל עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 550 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. גשו לסופר וקנו תמצית לימון, חלב, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו לא להיכשל לגזור עוגיות סוכר עם זיגוג לא להיכשל, עוגת קפה לעולם לא נכשלת, ו עוגת ספוג שלא להיכשל (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: מחבת 10 אינץ', משומן ומשוריין
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר, לשלב את החמאה והסוכר עד שמנת.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים את הקמח והחלב לסירוגין, מתחילים ומסתיימים בקמח. מערבבים בתמצית הלימון. כפית הבלילה למחבת מוכנה.
מניחים את המחבת בתנור קר ולהגדיר את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F.
אופים עוגה במשך 1 שעה. להגדיל את הטמפרטורה ל 350 מעלות F ואופים במשך 30 דקות יותר.
לקרר את העוגה במחבת במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפוך על מתלה תיל להתקרר.