עוגת פאי תפוחים
עוגת פאי תפוחים עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 537 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית vanillan, קוקוס, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. מתכונים דומים: עוגת פאי תפוחים, עוגת תפוח עם זיגוג מייפל, ו עוגת תפוחים עם רוטב שמנת וניל חם.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). שמן וקמח מחבת צינור 10 אינץ ' אחד.
מערבבים שמן, חמאה או מרגרינה וסוכר יחד. הכה היטב עם מיקסר.
מוסיפים ביצים, קמח, סודה לשתיה, מלח ווניל; מערבבים היטב. מערבבים תפוחים, קוקוס, צימוקים ואגוזים.
יוצקים הבלילה במחבת מוכנה.
תן לו להתקרר במחבת במשך כמה דקות, ולאחר מכן להסיר מן המחבת.
אם תרצה, לעשות זיגוג. בסיר קטן, מחממים סוכר חום, חמאה או מרגרינה וחלב. מביאים תערובת לרתיחה, ומערבבים במשך 1 דקה.