קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פאצו תותים עם קרם פרש עשבי תיבול

עוגת פאצו תותים עם קרם פרש עשבי תיבול
אם $1.91 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת פאצו תות עם Herbed Crème Fraîche יכול להיות נהדר צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 341 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, קמח, מלח ים גס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סלמון צלוי עם תפוחי אדמה ועוגיות קרם פרש, סלמון צלוי עם תפוחי אדמה ועוגיות קרם פרש, ו גזר קלוי עם פארו, חומוס & Herbed Crème Fraîche.

הוראות

1
עבור הקרם פרש, מערבבים יחד את הקרם פרש ואת עשבי התיבול. להכניס למקרר ולתת לשבת במשך 30 דקות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
2
לעוגה: חמאה מחבת ברזל יצוק 9 אינץ ' או 8-by-8-inch אמייל ברזל יצוק מחבת (אם בישול בגריל) או 8-by-8-inch רגיל תבנית אפייה (אם אפייה בתנור שלך). (לא לשים תבנית אפייה סטנדרטית בתוך הגריל שלך או על אש.) להצית את הגחלים, להפוך גריל גז גבוה, או מחממים תנור ל 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה או עם מערבל חשמלי, קרם את החמאה וסוכרים במהירות בינונית עד התערובת נראית שמנת, על 3 דקות. לאט להוסיף את הביצה, חלב, וניל לערבב רק עד בשילוב. בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח, ערבוב רק עד חלקה עם מרקם שמנת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים את הבלילה למחבת החמאה. מסדרים את החצאים תות, לחתוך בצד למטה, על גבי הבלילה עוגה. אין לחפוף את פירות יער; להשתמש רק מספיק תותים עבור שכבה אחת ולהניח בצד את השאר כדי להשתמש כמו לקשט.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
כדי לאפות בגריל: כאשר הגריל מגיע 177°, להחליק בעוגה, מניח את המחבת על מתלה הגריל, לסגור את מכסה הגריל ולתת לו לאפות לפחות 20 דקות עם מכסה הגריל סגור. בדוק את העוגה: זה נעשה כאשר שיפוד מוכנס למרכז (אבל לא תות) יוצא נקי ואת העוגה הוא חום זהוב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
אופים במשך 10 דקות ולאחר מכן להקטין את החום ל 163° ואופים במשך 45 עד 50 דקות נוספות. העוגה נעשית כאשר שיפוד מוכנס למרכז (אך לא בתות) יוצא נקי והעוגה הוא חום זהוב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2
עבור זיגוג: בעוד העוגה הוא אפייה, במחבת קטנה לשלב חומץ בלסמי, סוכר, ופלפל שחור. מביאים לרתיחה על חום גבוה ולהסיר מן החום מיד. שים את זה בצד עד שהעוגה תאפה. זה צריך להיות עקביות של סירופ מייפל; אם זה מתעבה יותר מדי לפני העוגה יוצאת מהתנור, מערבבים עוד כמה כפיות של חומץ. ברגע שהעוגה יורדת מהחום, טפטף את החלק העליון עם כשלושה רבעים של זיגוג בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
זיגוג בלסמיזיגוג בלסמי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
כאשר העוגה התקררה, לחתוך אותו טריזים אם אפוי במחבת; אם אפוי בתבנית אפייה סטנדרטית, לחתוך אותו לריבועים. לקישוט פשוט, למעלה עם אבק אור של סוכר קונדיטוריה. כדי להלביש את העוגה, כפית כמה כפות של תותים קלויים על צד אחד של כל צלחת; בצד השני של הצלחת לטפטף בריכה קטנה של זיגוג בלסמי, ולמרוח אותו קלות עם גב כף.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
זיגוג בלסמיזיגוג בלסמי
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
טפטוף יותר זיגוג בלסמי על העוגה אם אתה רוצה. מניחים פרוסת עוגה על גבי סירופ התות, ומעלים את העוגה עם כפית של עוגת Herbed Crème Fraîche. כפית כל קרם fraîche הנותרים לתוך קערה ולהגדיר על מגש עם שאריות תותים חצויים לעבור, כך האורחים יכולים להוסיף נוסף אם הם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג בלסמיזיגוג בלסמי
קרם פרשקרם פרש
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
Reprinted with permission from Michael Chiarello ' s Live Fire by Michael Chiarello with Ann Krueger Spivack and Claudia Sansone, © 2013 Chronicle Books