אם $1.91 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת פאצו תות עם Herbed Crème Fraîche יכול להיות נהדר צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 341 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, קמח, מלח ים גס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סלמון צלוי עם תפוחי אדמה ועוגיות קרם פרש, סלמון צלוי עם תפוחי אדמה ועוגיות קרם פרש, ו גזר קלוי עם פארו, חומוס & Herbed Crème Fraîche.
הוראות
1
עבור הקרם פרש, מערבבים יחד את הקרם פרש ואת עשבי התיבול. להכניס למקרר ולתת לשבת במשך 30 דקות או לילה.
לעוגה: חמאה מחבת ברזל יצוק 9 אינץ ' או 8-by-8-inch אמייל ברזל יצוק מחבת (אם בישול בגריל) או 8-by-8-inch רגיל תבנית אפייה (אם אפייה בתנור שלך). (לא לשים תבנית אפייה סטנדרטית בתוך הגריל שלך או על אש.) להצית את הגחלים, להפוך גריל גז גבוה, או מחממים תנור ל 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
ערמוני מים, משולבים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה או עם מערבל חשמלי, קרם את החמאה וסוכרים במהירות בינונית עד התערובת נראית שמנת, על 3 דקות. לאט להוסיף את הביצה, חלב, וניל לערבב רק עד בשילוב. בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח, ערבוב רק עד חלקה עם מרקם שמנת.
יוצקים את הבלילה למחבת החמאה. מסדרים את החצאים תות, לחתוך בצד למטה, על גבי הבלילה עוגה. אין לחפוף את פירות יער; להשתמש רק מספיק תותים עבור שכבה אחת ולהניח בצד את השאר כדי להשתמש כמו לקשט.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
טארטים זעירים בציפוי אדום
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
כדי לאפות בגריל: כאשר הגריל מגיע 177°, להחליק בעוגה, מניח את המחבת על מתלה הגריל, לסגור את מכסה הגריל ולתת לו לאפות לפחות 20 דקות עם מכסה הגריל סגור. בדוק את העוגה: זה נעשה כאשר שיפוד מוכנס למרכז (אבל לא תות) יוצא נקי ואת העוגה הוא חום זהוב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
ערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
אופים במשך 10 דקות ולאחר מכן להקטין את החום ל 163° ואופים במשך 45 עד 50 דקות נוספות. העוגה נעשית כאשר שיפוד מוכנס למרכז (אך לא בתות) יוצא נקי והעוגה הוא חום זהוב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2
עבור זיגוג: בעוד העוגה הוא אפייה, במחבת קטנה לשלב חומץ בלסמי, סוכר, ופלפל שחור. מביאים לרתיחה על חום גבוה ולהסיר מן החום מיד. שים את זה בצד עד שהעוגה תאפה. זה צריך להיות עקביות של סירופ מייפל; אם זה מתעבה יותר מדי לפני העוגה יוצאת מהתנור, מערבבים עוד כמה כפיות של חומץ. ברגע שהעוגה יורדת מהחום, טפטף את החלק העליון עם כשלושה רבעים של זיגוג בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
כאשר העוגה התקררה, לחתוך אותו טריזים אם אפוי במחבת; אם אפוי בתבנית אפייה סטנדרטית, לחתוך אותו לריבועים. לקישוט פשוט, למעלה עם אבק אור של סוכר קונדיטוריה. כדי להלביש את העוגה, כפית כמה כפות של תותים קלויים על צד אחד של כל צלחת; בצד השני של הצלחת לטפטף בריכה קטנה של זיגוג בלסמי, ולמרוח אותו קלות עם גב כף.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
זיגוג בלסמי
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
טפטוף יותר זיגוג בלסמי על העוגה אם אתה רוצה. מניחים פרוסת עוגה על גבי סירופ התות, ומעלים את העוגה עם כפית של עוגת Herbed Crème Fraîche. כפית כל קרם fraîche הנותרים לתוך קערה ולהגדיר על מגש עם שאריות תותים חצויים לעבור, כך האורחים יכולים להוסיף נוסף אם הם רוצים.