קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פאצו תותים עם קרם פרש עשבי תיבול

עוגת פאצו תותים עם קרם פרש עשבי תיבול
אם $1.91 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת פאצו תות עם Herbed Crème Fraîche יכול להיות נהדר צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 341 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, קמח, מלח ים גס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סלמון צלוי עם תפוחי אדמה ועוגיות קרם פרש, סלמון צלוי עם תפוחי אדמה ועוגיות קרם פרש, ו גזר קלוי עם פארו, חומוס & Herbed Crème Fraîche.

הוראות

1
עבור הקרם פרש, מערבבים יחד את הקרם פרש ואת עשבי התיבול. להכניס למקרר ולתת לשבת במשך 30 דקות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
2
לעוגה: חמאה מחבת ברזל יצוק 9 אינץ ' או 8-by-8-inch אמייל ברזל יצוק מחבת (אם בישול בגריל) או 8-by-8-inch רגיל תבנית אפייה (אם אפייה בתנור שלך). (לא לשים תבנית אפייה סטנדרטית בתוך הגריל שלך או על אש.) להצית את הגחלים, להפוך גריל גז גבוה, או מחממים תנור ל 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה או עם מערבל חשמלי, קרם את החמאה וסוכרים במהירות בינונית עד התערובת נראית שמנת, על 3 דקות. לאט להוסיף את הביצה, חלב, וניל לערבב רק עד בשילוב. בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח, ערבוב רק עד חלקה עם מרקם שמנת.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
יוצקים את הבלילה למחבת החמאה. מסדרים את החצאים תות, לחתוך בצד למטה, על גבי הבלילה עוגה. אין לחפוף את פירות יער; להשתמש רק מספיק תותים עבור שכבה אחת ולהניח בצד את השאר כדי להשתמש כמו לקשט.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
כדי לאפות בגריל: כאשר הגריל מגיע 177°, להחליק בעוגה, מניח את המחבת על מתלה הגריל, לסגור את מכסה הגריל ולתת לו לאפות לפחות 20 דקות עם מכסה הגריל סגור. בדוק את העוגה: זה נעשה כאשר שיפוד מוכנס למרכז (אבל לא תות) יוצא נקי ואת העוגה הוא חום זהוב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
אופים במשך 10 דקות ולאחר מכן להקטין את החום ל 163° ואופים במשך 45 עד 50 דקות נוספות. העוגה נעשית כאשר שיפוד מוכנס למרכז (אך לא בתות) יוצא נקי והעוגה הוא חום זהוב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2
עבור זיגוג: בעוד העוגה הוא אפייה, במחבת קטנה לשלב חומץ בלסמי, סוכר, ופלפל שחור. מביאים לרתיחה על חום גבוה ולהסיר מן החום מיד. שים את זה בצד עד שהעוגה תאפה. זה צריך להיות עקביות של סירופ מייפל; אם זה מתעבה יותר מדי לפני העוגה יוצאת מהתנור, מערבבים עוד כמה כפיות של חומץ. ברגע שהעוגה יורדת מהחום, טפטף את החלק העליון עם כשלושה רבעים של זיגוג בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
זיגוג בלסמיזיגוג בלסמי
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
כאשר העוגה התקררה, לחתוך אותו טריזים אם אפוי במחבת; אם אפוי בתבנית אפייה סטנדרטית, לחתוך אותו לריבועים. לקישוט פשוט, למעלה עם אבק אור של סוכר קונדיטוריה. כדי להלביש את העוגה, כפית כמה כפות של תותים קלויים על צד אחד של כל צלחת; בצד השני של הצלחת לטפטף בריכה קטנה של זיגוג בלסמי, ולמרוח אותו קלות עם גב כף.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
זיגוג בלסמיזיגוג בלסמי
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
טפטוף יותר זיגוג בלסמי על העוגה אם אתה רוצה. מניחים פרוסת עוגה על גבי סירופ התות, ומעלים את העוגה עם כפית של עוגת Herbed Crème Fraîche. כפית כל קרם fraîche הנותרים לתוך קערה ולהגדיר על מגש עם שאריות תותים חצויים לעבור, כך האורחים יכולים להוסיף נוסף אם הם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג בלסמיזיגוג בלסמי
קרם פרשקרם פרש
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
Reprinted with permission from Michael Chiarello ' s Live Fire by Michael Chiarello with Ann Krueger Spivack and Claudia Sansone, © 2013 Chronicle Books

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים4(חוֹרֶף)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1(יכול להיות או להרחיק)מלח ים גס, עדיף מלח אפורמלח ים גס, עדיף מלח אפור4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקCrème FraîcheCrème Fraîche596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1(קיבלר)(קיבלר)3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי רוזמרין טריים טחון (או עלים בזיליקום טחון טרי)עלי רוזמרין טריים טחון (או עלים בזיליקום טחון טרי)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך9ריבס, קצוץ טרי או קפואכמה טחנות של פלפל שחור טריכמה טחנות של פלפל שחור טרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתותים קלויים עם סירופ, אופציונליתותים קלויים עם סירופ, אופציונלי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תותים טריים, קליפות חצויותתותים טריים, קליפות חצויות6(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, ועוד כדי לשמן את המחבתחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, ועוד כדי לשמן את המחבת11 קילו קישואים,תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת