עוגת פבלובה עם פירות יער וקרם
עוגת פבלובה עם פירות יער & קרם יכול להיות רק lacto אובו צמחוני מתכון שחיפשת. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 361 קלוריות. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש פירות יער, סוכר גלגלית, תמצית vanillan, ואת הדובדבן סוכר. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פבלובה עם קרם לימון וגרגרים, פבלובה עם קרם לימון וגרגרים, ו פבלובה, פירות יער ואביב.
הוראות
תנור חום 120c / 100c מאוורר / גז . צייר שלושה עיגולים, 20 ס "מ, 16 ס" מ ו 12 ס " מ על קלף אפייה (מצפן הוא ממש טוב בשביל זה). הפוך את הנייר על דפי אפייה, כך העט הוא מתחת.
מקציפים לבנים עד פסגות נוקשות טופס על הקצוות של מקציף חשמלי. עצה ברבע מהסוכר, לטאטא בחזרה נוקשה, ואז לחזור פעם אחת הוספת קורנפלור וחומץ, לפני קיפול בסוכר הנותר. כפית את התערובת לתוך העיגולים, בעיצוב למלא, להחליק את המרכז אבל משאיר את הקצוות מחוספס.
אופים במשך 30 דקות ואז להנמיך 100c / 80c מאוורר / גז ומבשלים 1 שעות יותר הם יקלפו מן הקלף כאשר נעשה. להתקרר בתנור עם הדלת קצת פתוחה. Meringues ישמור במשך 2 שבועות במיכל אטום.
קצפת עם הדובדבן סוכר ווניל, טיפה בגרגרים לקפל רק פעם או פעמיים. צמרמורת עד 24 שעות עד מוכן להרכיב את Pavlovas הם התאספו הטוב ביותר לא יותר מ 1 hr לפני ההגשה.
מקלפים את המקצפת לחלוטין מנייר וערימה על צלחת הגשה, שכבות עם שמנת. מסדרים עוד כמה פירות יער למעלה, ואז אבק עם סוכר הדובדבן.