עוגת פודינג חמאת בוטנים שוקולד
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, חמאת בוטנים פודינג שוקולד, ו פודינג חמאת בוטנים ושוקולד.
הוראות
לטאטא יחד את הסוכר מגורען, חלמונים ביצה, קורנפלור, מלח ו 1/3 כוס חלב בקערה גדולה.
מחממים את חלב 2/3 כוסות הנותרים בסיר גדול על חום בינוני עד חם אבל לא רותח.
לטאטא חצי חלב חם לתוך תערובת הביצה עד חלקה, ולאחר מכן בהדרגה לטאטא את תערובת הביצה לתוך הסיר עם החלב שנותר. מביאים לרתיחה, מטאטא כל הזמן, ומבשלים, ממשיכים לטאטא, עד שהתערובת מתעבה, 6 עד 8 דקות.
הסר מהחום וקצף בחמאת הבוטנים עד מותך.
העברה לקערה ולתת להתקרר מעט, ערבוב כמה פעמים כדי למנוע עור להיווצר.
יוצקים את המילוי לתוך הקרום, מחליקים אותו כך שהוא מגיע לקצוות של קרום העוגה. לחץ על עטיפת פלסטיק ישירות על פני השטח וצינה עד שנקבע, לפחות 4 שעות.
כאשר מוכן לשרת, מקציפים את הסוכר של שמנת ממתקים בקערת ערבוב גדולה עם מערבל יד עד פסגות בינוניות/נוקשות טופס.
כדי להרכיב, מעל העוגה עם קצפת ומקשטים עם בוטנים ושוקולד צ ' יפס.