עוגת פודינג טופי דביקה
עוגת פודינג טופי דביקה עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 558 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", "בראון שוגר", "אידה חלב", ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת פודינג טופי דביקה, טופי דביק ועוגת פודינג תאנה שוקולד, ו ממש חטא! פודינג טופי דביק עם רוטב פקאן טופי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ'.
בקערה קטנה לשלב את התאריכים וסודה לאפייה.
יוצקים מספיק מים רותחים על התאריכים רק כדי לכסות אותם.
קרם 1/3 כוס חמאה עם סוכר לבן עד אור. מקציפים את הביצים ומערבבים היטב לשלב.
מוסיפים את תערובת הקמח והתאריך (כולל מים) לתערובת הביצה ומקפלים לשלב.
יוצקים את הבלילה לתוך צלחת אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שבוחן יוצא נקי, 30 עד 40 דקות.
תן מגניב מעט להכין את הרוטב.
כדי להכין רוטב קרמל: בסיר קטן לשלב את הסוכר החום, 1/3 כוס חמאה, ואת התאדה חלב. מבשלים מעל חום בינוני ומביאים לרתיחה. להנמיך את החום ומבשלים במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום ומערבבים את הוניל.
יוצקים את הרוטב על מנות בודדות של עוגה חמה.