עוגת פודינג ליים
צריך קינוח צמחוני? פודינג ליים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 423 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך מיץ ליים, ביצה, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו עוגת פודינג, עוגת פודינג, ו עוגת פטל (מתכונים דומים).
הוראות
Pulse יחד את כל מרכיבי הקרום במעבד מזון או להכות עם מיקסר חשמלי עד הבצק נוצר. לחץ על הבצק באופן שווה על החלק התחתון ועל הצד של מחבת טארט עם אצבעות מקומטות. להירגע עד המשרד, כ -30 דקות.
פגז קו עם לסכל ולמלא עם 1 אינץ ' של משקולות עוגה, ואז אופים באמצע התנור עד קצה הוא זהב חיוור, על 22 דקות. בזהירות להסיר רדיד ואופים פגז עד קצה זהוב התחתון הוא זהב חיוור, כ 20 דקות יותר. מגניב לגמרי במחבת על מתלה.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-300 ° F.
מערבבים יחד את כל החומרים פודינג בקערה עם מקציף (לא להכות) עד רק בשילוב. להגדיר פגז טארט (במחבת טארט) במחבת אפייה רדודה ויוצקים שלושה רבעים של פודינג לקליפה. בזהירות לשים טארט באמצע תנור ויוצקים פודינג שנותר לתוך הקליפה עם כוס קטנה.
אופים טארט עד רק להגדיר במרכז, על 1 שעה. טארט מגניב לחלוטין במחבת טארט על המדף, ואז לצנן, מכוסה, עד קר, לפחות 2 שעות. רגע לפני ההגשה, להסיר צד של מחבת.
* פגז טארט יכול להיות אפוי 3 ימים קדימה ונשמר, עטוף בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר מגניב. * טארט יכול להיות מקורר עד 2 ימים.