קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פודינג ליים

עוגת פודינג ליים
צריך קינוח צמחוני? פודינג ליים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 423 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך מיץ ליים, ביצה, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו עוגת פודינג, עוגת פודינג, ו עוגת פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
Pulse יחד את כל מרכיבי הקרום במעבד מזון או להכות עם מיקסר חשמלי עד הבצק נוצר. לחץ על הבצק באופן שווה על החלק התחתון ועל הצד של מחבת טארט עם אצבעות מקומטות. להירגע עד המשרד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מעבד מזוןמעבד מזון
טופס טארטטופס טארט
2
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
פגז קו עם לסכל ולמלא עם 1 אינץ ' של משקולות עוגה, ואז אופים באמצע התנור עד קצה הוא זהב חיוור, על 22 דקות. בזהירות להסיר רדיד ואופים פגז עד קצה זהוב התחתון הוא זהב חיוור, כ 20 דקות יותר. מגניב לגמרי במחבת על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
1
הפחת את טמפרטורת התנור ל-300 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים יחד את כל החומרים פודינג בקערה עם מקציף (לא להכות) עד רק בשילוב. להגדיר פגז טארט (במחבת טארט) במחבת אפייה רדודה ויוצקים שלושה רבעים של פודינג לקליפה. בזהירות לשים טארט באמצע תנור ויוצקים פודינג שנותר לתוך הקליפה עם כוס קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
טופס טארטטופס טארט
מקציףמקציף
קערהקערה
תנורתנור
3
אופים טארט עד רק להגדיר במרכז, על 1 שעה. טארט מגניב לחלוטין במחבת טארט על המדף, ואז לצנן, מכוסה, עד קר, לפחות 2 שעות. רגע לפני ההגשה, להסיר צד של מחבת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
טופס טארטטופס טארט
מחבתמחבת
1
* פגז טארט יכול להיות אפוי 3 ימים קדימה ונשמר, עטוף בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר מגניב. * טארט יכול להיות מקורר עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק