מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו עוגת פודינג קרמל מלוח ועוגת שוקולד, פודינג צ'יה שוקולד קרמל מלוח, ו קרמל מלוח שוקולד פודינג פופס (מתכונים דומים).
הוראות
1
לפודינג השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2
שכבה: מערבבים אבקת אספרסו לתוך מים רותחים; מילואים.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
בקערה בינונית, לטאטא יחד קקאו, סוכר, סוכר חום; עתודה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
לעוגת הקרמל המלוחה
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
5
שכבה: התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש את התנור ל-350 ° F. קל מעיל 8 אינץ ' מחבת עוגה מרובעת עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מערבבים סוכר, סירופ תירס, ומים בסיר כבד בינוני. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד שהסוכר מומס. לעמעם מברשת מאפה נקייה עם מים לנגב את כל גבישי סוכר מצדדים של מחבת. מרתיחים תערובת, מתערבל (אבל לא ערבוב) מחבת מדי פעם, עד סוכר הופך ענבר עמוק, 5 עד 7 דקות. מיד להסיר מחום ולהוסיף קרם; תערובת יהיה בועה ו sputter. חזור לחום ומערבבים על חום נמוך עד שהתערובת חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
גריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
במחבת נירוסטה קטנה או בינונית (ראה הערות), להמס חמאה על חום בינוני. מבשלים חמאה, מתערבל מחבת מדי פעם, עד שמתחיל קצף. ככל שהקצף מתיישב, חתיכות חמאה חומות יהפכו גלויות בתחתית המחבת (5 עד 7 דקות). מיד להסיר מחום ומערבבים לתוך קרמל שמורות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח. בקערה בינונית, להקציף יחד סוכר חום, חלמונים, וניל עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
להקציף בתערובת חלב וקרמל-חום חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
10
לאט לאט לטאטא תערובת רטובה לתערובת יבשה, ערבוב רק עד בשילוב. עם מרית גומי, לגרד הבלילה לתוך מחבת מוכן.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מפזרים את הבלילה באופן שווה עם תערובת קקאו סוכר שמורה, ולאחר מכן לאט ובאופן שווה לשפוך קפה על תערובת אבקה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
12
אופים עד הצדדים של העוגה להתרחק הצדדים של מחבת, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
העברה למתלה קירור וקריר 30 דקות לפני ההגשה (זה עדיין יהיה חם).