קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פודינג קרמל-שוקולד מומלח

עוגת פודינג קרמל-שוקולד מומלח
מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו עוגת פודינג קרמל מלוח ועוגת שוקולד, פודינג צ'יה שוקולד קרמל מלוח, ו קרמל מלוח שוקולד פודינג פופס (מתכונים דומים).

הוראות

1
לפודינג השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2
שכבה: מערבבים אבקת אספרסו לתוך מים רותחים; מילואים.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
בקערה בינונית, לטאטא יחד קקאו, סוכר, סוכר חום; עתודה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
נייר אורזנייר אורז
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לעוגת הקרמל המלוחה
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
5
שכבה: התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש את התנור ל-350 ° F. קל מעיל 8 אינץ ' מחבת עוגה מרובעת עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
מערבבים סוכר, סירופ תירס, ומים בסיר כבד בינוני. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד שהסוכר מומס. לעמעם מברשת מאפה נקייה עם מים לנגב את כל גבישי סוכר מצדדים של מחבת. מרתיחים תערובת, מתערבל (אבל לא ערבוב) מחבת מדי פעם, עד סוכר הופך ענבר עמוק, 5 עד 7 דקות. מיד להסיר מחום ולהוסיף קרם; תערובת יהיה בועה ו sputter. חזור לחום ומערבבים על חום נמוך עד שהתערובת חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
במחבת נירוסטה קטנה או בינונית (ראה הערות), להמס חמאה על חום בינוני. מבשלים חמאה, מתערבל מחבת מדי פעם, עד שמתחיל קצף. ככל שהקצף מתיישב, חתיכות חמאה חומות יהפכו גלויות בתחתית המחבת (5 עד 7 דקות). מיד להסיר מחום ומערבבים לתוך קרמל שמורות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח. בקערה בינונית, להקציף יחד סוכר חום, חלמונים, וניל עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
כָּתֵףכָּתֵף
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
להקציף בתערובת חלב וקרמל-חום חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
לאט לאט לטאטא תערובת רטובה לתערובת יבשה, ערבוב רק עד בשילוב. עם מרית גומי, לגרד הבלילה לתוך מחבת מוכן.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מפזרים את הבלילה באופן שווה עם תערובת קקאו סוכר שמורה, ולאחר מכן לאט ובאופן שווה לשפוך קפה על תערובת אבקה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
נייר אורזנייר אורז
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
12
אופים עד הצדדים של העוגה להתרחק הצדדים של מחבת, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
העברה למתלה קירור וקריר 30 דקות לפני ההגשה (זה עדיין יהיה חם).
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
14
מפזרים מלח מלדון, אם תרצה, ומגישים עם גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
(או או רגיל)(או או רגיל)