קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

עוגת פודינג ריבס אני

עוגת פודינג ריבס אני
עוגת פודינג ריבס שאני דורש מסביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 369 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. זה עובד היטב כמו קינוח ידידותי תקציב מאוד עבור יום האם. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, קרום עוגה לא עטוף, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת פודינג קוקוס, עוגת פודינג ריבס, ו עוגת פודינג ריבס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים חלמונים לקצף עבה. בהדרגה להכות את הסוכר, קמח, חמאה מומסת או מרגרינה. אם באמצעות ריבס טרי, להשתמש 3 כפות קמח; אם באמצעות ריבס קפוא, להשתמש רק 2 כפות. מערבבים בחתיכות ריבס.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2
לזרוק תערובת ריבס לתוך קליפת עוגה לא מוסוות, צונן. מכסים מילוי עם קרום העליון. חליל ולפרוק את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
3
אופים על המדף התחתון של התנור ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 10 דקות, ואז ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 30 דקות. מגניב קצת לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד