עוגת פודינג שוקולד כפולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת פודינג שוקולד כפולה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 282 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, קרקרים, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת פודינג שוקולד, פודינג שוקולד כפול, ו פודינג שוקולד כפול (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס צלחת עוגה 9 אינץ ' עם ספריי בישול.
במעבד מזון, לעבד את הקרקרים גרהם עד הקרקע דק.
מוסיפים חמאה ומים ומעבדים עד שהפירורים מתקבצים יחד. לחץ על תערובת פירור לתוך החלק התחתון של צלחת עוגה ועל 1 אינץ ' את הצדדים.
אופים במשך 10 דקות, ואז לתת מגניב.
בינתיים, תכיני את הפודינג.
שים את הג ' לטין בקערה קטנה, להוסיף את המים הרותחים ומערבבים עד מומס. תניח בצד.
בסיר בינוני לערבב את 2/3 כוס סוכר, קקאו, קורנפלור ומלח. בהדרגה להוסיף מחצית החלב, לטאטא עד חלקה.
להקציף בשאר החלב. הפעל את החום על בינוני ומבשל, לטאטא כל הזמן, עד התערובת מתעבה ומגיע לרתיחה, על 10 דקות.
מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד מומס. מערבבים את וניל וג ' לטין שמור.
יוצקים את התערובת לתוך קרום העוגה ולתת להגדיר במשך 3 שעות במקרר.
מקציפים את השמנת הנותרים 1/2 כפית סוכר. לפני ההגשה, מקשטים את העוגה עם הקצפת.