קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פודינג שוקולד מריר עם קרם פרש ציפוי

עוגת פודינג שוקולד מריר עם קרם פרש ציפוי
עוגת פודינג שוקולד מריר עם ציפוי קרם Fraîche עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 442 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת קקאו, פירורי עוגיות וופל שוקולד כוס, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, נגיסות פודינג טופי דביקות עם קרם פרש, ו פודינג לחם חמאה עם קרם פרש קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים עד 177°. מערבבים פירורי עוגיות וסוכר במעבד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עוגיות אוראו מרוסקות1/2 כוס עוגיות אוראו מרוסקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מוסיפים חמאה מומסת; תהליך עד פירורים הם לחים באופן שווה. לחץ על תערובת פירור על הצדדים התחתון ומעלה (לא שפה) של צלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
3
אופים עד הקרום מתחיל להגדיר וכבר לא נראה לח, הקשה בעדינות עם גב של מזלג אם פחזניות קרום, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
הסר את הקרום מהתנור, ואז מפזרים שוקולד קצוץ על החלק התחתון של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
בואו לעמוד עד שוקולד מרכך, 1 עד 2 דקות. באמצעות מרית אופסט או מרית גומי קטנה, להפיץ שוקולד על הצדדים התחתון ומעלה של הקרום כדי לכסות. הצינה קרום עד ערכות שוקולד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1
להקציף סוכר, קקאו, קורנפלור, ומלח להתמזג בסיר בינוני כבד. בהדרגה להוסיף 1/3 כוס חלב, לטאטא עד צורות להדביק חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
נייר אורזנייר אורז
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
להקציף בחלב שנותר, ולאחר מכן 1/4 כוס שמנת. באמצעות כף עץ שטוחה בתחתית או מרית חסינת חום, מערבבים תערובת כל הזמן על חום בינוני, גירוד תחתית וצדדים של מחבת עד פודינג מתעבה ומתחיל לבעבע בקצוות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים שוקולד; מערבבים עד שהתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
4
הסר מהחום; מערבבים ברום ווניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
דבש הדריםדבש הדרים
5
יוצקים פודינג חם לקרום ומתפשטים באופן שווה. מגניב 1 שעה בטמפרטורת החדר. מכסים בניילון נצמד, צוננים בין לילה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. שמור בקירור.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות קרם fraîche, קצפת, סוכר, ווניל בקערה בינונית רק עד פסגות נוקשות טופס ותערובת הוא עבה מספיק כדי להפיץ (לא overbeat או תערובת עשוי להתערבב).
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
קרם פרשקרם פרש
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מורחים ציפוי דקורטיבי על גבי עוגה, מסתחרר כדי ליצור פסגות, אם תרצה בכך. לעשות קדימה: העוגה יכולה להתבצע 6 שעות קדימה. מכסים בכיפת עוגה ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
מפזרים שבבי שוקולד דקורטיבי על גבי עוגה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
4
חותכים עוגה לחתיכות ומגישים.
5
* נמכר בכמה סופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות.