עוגת פודינג שוקולד מריר עם קרם פרש ציפוי
עוגת פודינג שוקולד מריר עם ציפוי קרם Fraîche עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 442 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת קקאו, פירורי עוגיות וופל שוקולד כוס, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, נגיסות פודינג טופי דביקות עם קרם פרש, ו פודינג לחם חמאה עם קרם פרש קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים עד 177°. מערבבים פירורי עוגיות וסוכר במעבד.
מוסיפים חמאה מומסת; תהליך עד פירורים הם לחים באופן שווה. לחץ על תערובת פירור על הצדדים התחתון ומעלה (לא שפה) של צלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ'.
אופים עד הקרום מתחיל להגדיר וכבר לא נראה לח, הקשה בעדינות עם גב של מזלג אם פחזניות קרום, על 12 דקות.
הסר את הקרום מהתנור, ואז מפזרים שוקולד קצוץ על החלק התחתון של הקרום.
בואו לעמוד עד שוקולד מרכך, 1 עד 2 דקות. באמצעות מרית אופסט או מרית גומי קטנה, להפיץ שוקולד על הצדדים התחתון ומעלה של הקרום כדי לכסות. הצינה קרום עד ערכות שוקולד, כ -30 דקות.
להקציף סוכר, קקאו, קורנפלור, ומלח להתמזג בסיר בינוני כבד. בהדרגה להוסיף 1/3 כוס חלב, לטאטא עד צורות להדביק חלקה.
להקציף בחלב שנותר, ולאחר מכן 1/4 כוס שמנת. באמצעות כף עץ שטוחה בתחתית או מרית חסינת חום, מערבבים תערובת כל הזמן על חום בינוני, גירוד תחתית וצדדים של מחבת עד פודינג מתעבה ומתחיל לבעבע בקצוות, על 5 דקות.
מוסיפים שוקולד; מערבבים עד שהתערובת חלקה.
הסר מהחום; מערבבים ברום ווניל.
יוצקים פודינג חם לקרום ומתפשטים באופן שווה. מגניב 1 שעה בטמפרטורת החדר. מכסים בניילון נצמד, צוננים בין לילה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. שמור בקירור.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות קרם fraîche, קצפת, סוכר, ווניל בקערה בינונית רק עד פסגות נוקשות טופס ותערובת הוא עבה מספיק כדי להפיץ (לא overbeat או תערובת עשוי להתערבב).
מורחים ציפוי דקורטיבי על גבי עוגה, מסתחרר כדי ליצור פסגות, אם תרצה בכך. לעשות קדימה: העוגה יכולה להתבצע 6 שעות קדימה. מכסים בכיפת עוגה ומקררים.
מפזרים שבבי שוקולד דקורטיבי על גבי עוגה, אם תרצה בכך.
חותכים עוגה לחתיכות ומגישים.
* נמכר בכמה סופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות.