עוגת פולנטה עם תפוזים אמרטו
עוגת פולנטה עם תפוזים אמרטו עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 381 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פולנטה מיידית, אבקת אפייה, שקדים חתוכים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 54 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. וזה די גרוע. נסו פולנטה מתוקה זהובה עם תפוזי דם, עוגיות שקדים Amaretto עם Amaretto קצפת, ו עוגת אמרטו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שקדים קלויים במעבד מזון, ומעבדים עד הקרקע; להפריש.
מניחים 1 כוס סוכר וחמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד רכות.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים בקליפה לימון ומיץ.
מערבבים שקדים טחונים, פולנטה, מלח ואבקת אפייה בקערה גדולה.
מוסיפים תערובת ביצים ומערבבים עד מעורבב היטב.
יוצקים את הבלילה למחבת קפיץ 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה תיל.
בעוד העוגה מתקררת, לחתוך לקלף ולצמוח מתפוזים באמצעות סכין חדה.
חותכים תפוזים לרוחב לפרוסות 1/4 אינץ'; לחתוך כל פרוסה לרבעים.
מערבבים תפוזים, אמרטו, ו 1 כף סוכר, ערבוב בעדינות עד הסוכר מתמוסס.
חותכים את העוגה ל8 טריזים. כפית תפוזים וסירופ על עוגה.
הערה: תחליף 1/4 כוס מיץ תפוזים, 1/4 כפית תמצית שקדים, ו 1 כף סוכר לאמרטו,אם תרצה.