אגוז פטל פטל הוא קינוח המגיש 16. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל 706 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו סודה לשתייה, סוכר קונדיטורים, סוכר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 17%, וזה די רע. נסו עוגת אגוז פטל, עוגת פטל אגוז, ו עוגת אגוזים עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מניחים חלבונים בקערה גדולה; תן לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בקערה גדולה אחרת, קרם את הקיצור, החמאה והסוכר עד לקבלת אור ותפוח.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים חלמונים, אחד בכל פעם, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים וניל.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
3
שלב את הקמח והסודה לשתייה; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב חמאה, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מערבבים פנימה אגוזי מלך וקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
זילוף בצורת לב
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לוראן מטבח מקצועי®
4
מוסיפים קרם טארטר לחלבונים; מקציפים עם מכות נקיות עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים רבע חלבוני ביצה לתוך הבלילה, ואז מקפלים פנימה את הלבנים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
5
יוצקים לשלושה משומנים ומקומחים 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
אופים בחום של 350 מעלות למשך 24-28 דקות או קפיצים עליונים חזרה קלות כשנוגעים בהם. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מורחים שימור פטל מעל שתי שכבות עוגה. מכניסים למקרר למשך 30 דקות. בינתיים, בקערה גדולה מקציפים את גבינת השמנת, החמאה וסוכר הקונדיטורים עד שהם תפוחים. מקציפים וניל.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת עבור טורט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.