קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות27
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קינוח ונציאני שקדים

קינוח ונציאני שקדים
קינוח ונציאני שקדים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 27 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 133 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו ביצים, שקדים להדביק, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 11%. ציון זה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון קינוח שקדים סיני, קינוח שקדים קפוא, ו קינוח שקדים מוצ'אן.

הוראות

1
משמנים את תחתיות של שלושה 8 אינץ'. כלי אפייה מרובעים. מרפדים בנייר שעווה ומשמנים את הנייר; מניחים בצד.
2
מניחים משחת שקדים בקערה גדולה; להיפרד עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים את החמאה, הסוכר, החלמונים והתמצית; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה ואוורירית. מערבבים פנימה קמח ומלח. בקערה אחרת מקציפים חלבונים עד שנוצרות פסגות רכות. מערבבים רבע מהלבנים לבצק ואז מקפלים פנימה את יתרת הלבנים (הבצק יהיה נוקשה).
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
חלמון ביצהחלמון ביצה
חלץחלץ
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מחלקים את הבצק באופן שווה לשלוש מנות, בערך 2/3 כוס כל אחת. גוון חלק אחד ירוק וחלק אחד ורוד; השאר את החלק הנותר לבן.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
5
מורחים כל מנה לתבנית מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
אופים בחום של 350 למשך 13-15 דקות או עד שהקצוות מזהיבים. הפוך מיד על מדפי תיל; הסר נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הניחו רשת נוספת מעל והפכו. מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
8
מניחים שכבה ירוקה על פיסת ניילון גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
9
מורחים באופן שווה עם 1/3 כוס שימורי משמש. למעלה עם שכבה לבנה ולהפיץ עם שימור הנותרים. למעלה עם שכבה ורודה. הביאו פלסטיק על שכבות. החלק על תבנית עם נייר אפייה והניח קרש חיתוך מעל לדחיסת שכבות. מכניסים למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
משמרמשמר
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
בקערה חסינת מיקרוגל ממיסים שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
11
הסר קרש חיתוך ופרק קינוח.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12
מורחים שוקולד מומס מעל; תן לעמוד עד להתייצבות. עם סכין חדה, קצוות לקצץ.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
13
חותכים ל -2 אינץ'. 5/8 אינץ'. ברים. אחסן בכלי אטום.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לקינוח. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.