קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

לזניה עצלה

לזניה עצלה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית,אז נסו לאסגנן עצלן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 673 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לכו לחנות ואספו מים, גבינת מוצרלה, רוטב ספגטי ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 51%. מתכונים דומים: לזניה עצלה, לזניה עצלה, ו לזניה עצלה.

הוראות

1
מבשלים נקניק במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מסננים עודפי שומן. מנמיכים את האש לנמוכה, מערבבים פנימה את צנצנת רוטב הספגטי ומחממים. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
3
בקערה גדולה שלבו גבינת קוטג', שמנת חמוצה. מערבבים פטרוזיליה מיובשת לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
פטרוזיליה מיובשתפטרוזיליה מיובשת
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
כף 1/2 מרוטב הבשר לתחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
מניחים 1/2 מהאטריות הלא מבושלות מעל הרוטב, ואז 1/2 מתערובת גבינת הקוטג', 1 כוס גבינת המוצרלה ו -1 / 4 כוס גבינת פרמזן מגוררת. חזור על שכבות. למעלה עם הנותרים 2 כוסות גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
יוצקים מים סביב הקצה החיצוני של המחבת. מכסים היטב בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים בתנור שחומם מראש ל -350 מעלות צלזיוס(175 מעלות צלזיוס)למשך שעה. לחשוף. ממשיכים לאפות עוד 20 דקות, או עד שהם מבעבעים ומשחימים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מוציאים מהתנור ומניחים לעמוד 15 עד 20 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

לזניה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וסנגיובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'יובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. ריסרבה לואיאנו קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין עשיר ומובנה עם זר מורכב מרובד בניחוחות של דובדבנים אדומים בשלים וסיגליות, ואחריו תווים של עור ופלפל לבן. היין מופק מפלדה לא נוצצת, הוא נח במשך 10 חודשים לפני שהוא מועבר לחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות, שם הוא הזדקן במשך 12 חודשים.