לזניה עצלה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית,אז נסו לאסגנן עצלן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 673 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לכו לחנות ואספו מים, גבינת מוצרלה, רוטב ספגטי ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 51%. מתכונים דומים: לזניה עצלה, לזניה עצלה, ו לזניה עצלה.
הוראות
מבשלים נקניק במחבת גדולה על אש בינונית.
מסננים עודפי שומן. מנמיכים את האש לנמוכה, מערבבים פנימה את צנצנת רוטב הספגטי ומחממים. הניחו בצד.
בקערה גדולה שלבו גבינת קוטג', שמנת חמוצה. מערבבים פטרוזיליה מיובשת לפי הטעם.
כף 1/2 מרוטב הבשר לתחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מניחים 1/2 מהאטריות הלא מבושלות מעל הרוטב, ואז 1/2 מתערובת גבינת הקוטג', 1 כוס גבינת המוצרלה ו -1 / 4 כוס גבינת פרמזן מגוררת. חזור על שכבות. למעלה עם הנותרים 2 כוסות גבינת מוצרלה.
יוצקים מים סביב הקצה החיצוני של המחבת. מכסים היטב בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש ל -350 מעלות צלזיוס(175 מעלות צלזיוס)למשך שעה. לחשוף. ממשיכים לאפות עוד 20 דקות, או עד שהם מבעבעים ומשחימים.
מוציאים מהתנור ומניחים לעמוד 15 עד 20 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
לזניה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וסנגיובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'יובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. ריסרבה לואיאנו קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין עשיר ומובנה עם זר מורכב מרובד בניחוחות של דובדבנים אדומים בשלים וסיגליות, ואחריו תווים של עור ופלפל לבן. היין מופק מפלדה לא נוצצת, הוא נח במשך 10 חודשים לפני שהוא מועבר לחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות, שם הוא הזדקן במשך 12 חודשים.