עוגת פטל ואמרטי קראנץ
אם יש לך חמאה, פטל פוננט, הדובדבן סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגיות פטל Amaretti, לימון ו Amaretti Semifreddo עם רוטב פטל, ו Amaretti Morbidi (עוגיות אמרטי רכות).
הוראות
מחממים התנור מאוורר 140c / קונבנציונאלי 160c / גז
קו חמאה ובסיס פח עוגה עגולה 20 ס " מ עם תחתית רופפת.
שים את החמאה, גלגלית סוכר, ביצים, קמח ושקדים טחונים לקערה גדולה. לנצח באמצעות מקציף יד חשמלי עד שכל החומרים מעורבבים היטב.
מורחים חצי מתערובת העוגה בפח מרופד. לפזר על מחצית ביסקוויטים amaretti אז שליש פטל. לחץ קלות מאוד לתוך תערובת העוגה.
Dessertspoonfuls Dollop של תערובת העוגה הנותרת על amaretti ופטל להפיץ באופן שווה. לפזר את amaretti הנותרים וחצי פטל הנותרים מעל.
אופים במשך 55-60 דקות, עד שיפוד מוכנס למרכז יוצא נקי.
מגניב במשך 15 דקות בקופסת השימורים. תריץ סכין מסביב לקצה ותתברר. זה ישמור במיכל מכוסה במקרר עד 2 ימים.
כדי לשרת, להסיר מהמקרר שעה לפני ההגשה ואבק קל עם סוכר הדובדבן לפני הבאת לשולחן.
מגישים עם שאר פטל וקצת שמנת אחת.