עוגת פטל-שוקולד
והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 464 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שימורי פטל, קצפת כבדה, פטל ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: עוגת שוקולד-פטל, עוגת שוקולד ופטל, ו עוגת פטל-שוקולד.
הוראות
שלב פירורי עוגיות, חמאה מומסת וסוכר במעבד; תהליך עד פירורים הם לחים באופן שווה. לחץ על תערובת על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
אופים קרום עד סט, על 10 דקות. קרום מגניב לגמרי על מתלה.
שלב פטל, 1/4 כוס סוכר, 2 כפות מים, ומיץ לימון במעבד. מחית עד חלקה.
יוצקים מחית דרך מסננת להגדיר מעל קערה בינונית, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר; להשליך זרעים מסננת.
שלב mascarpone, שמנת מתוקה, וניל, הנותרים 1/4 כוס סוכר בקערה בינונית אחרת. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות עד התערובת היא חלקה ונוקשה פסגות טופס. מקפלים פירה פטל.
מורחים מילוי באופן שווה בקרום שוקולד מקורר. מכסה ומקרר טארט לילה.
סדר פטל טרי במעגלים קונצנטריים על גבי טארט. מערבבים פטל משמר בסיר קטן כבד מעל חום בינוני נמוך עד נמס כדי ליצור זיגוג.
צחצח זיגוג על פטל טרי. מקררים טארט לפחות 1 שעה ועד 4 שעות.
כדי להפוך את הפירורים עבור הקרום, טוחנים דק קנה עוגיות וופל שוקולד רגיל במעבד.
* גבינת שמנת איטלקית, זמינה בשווקים איטלקיים וסופרמרקטים רבים.