עוגת פטל-שוקולד לבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל עוגת קפה שוקולד פטל לבן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם חלב, ביצה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת קפה פטל שוקולד מרי, עוגת קפה משמש ושוקולד לבן, ו עוגת שוקולד לבן פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350ºF. תחתון גריז וצדדים של 10 אינץ אנג ' ל מזון (עוגת צינור) פאן עם קיצור או ספריי בישול; קמח קל. בקערה קטנה, לערבב את כל החומרים streusel; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח את כל המרכיבים עוגת קפה למעט פטל עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד רטוב. הכה במהירות בינונית 1 דקה, גירוד קערה מדי פעם.
מורחים שני שלישים של הבלילה במחבת. למעלה עם פטל. בזהירות להפיץ את הבלילה שנותרה על פטל.
מפזרים streusel מעל הבלילה.
אופים 55 עד 65 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי העליון הוא חום זהוב.
עוגת קפה מגניב 10 דקות. בינתיים, בסיר 1-ליטר, לחמם את כל החומרים זיגוג על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד התערובת חלקה ודקה מספיק כדי לטפטף.
טפטוף זיגוג על עוגת קפה חמה.