עוגת פטריות, אספרגוס ותפוחי אדמה: ספורמטו די פונגי, אספרגי אי פטטה
עוגת פטריות, אספרגוס ותפוחי אדמה: ספורמטו די פונגי, אספרגי אי פטטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-10 ומחירו 2 מנות.06 דולר למנה. מנה אחת מכילה 479 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם מיץ לימון, מלח ופלפל, פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בפירורי הלחם תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם לחם בננה שוקולד כמו קינוח. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה מוצק. נסו פורמטו די אספרגי (אספרגוס טרין), גט די פאטה (תפוח אדמה "עוגה"), ו אספרגוס ספורמטו, פונדנטה + פאן קון טומאט (מתכונים דומים).
הוראות
1
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים 2 כפות מלח ותפוחי האדמה. מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מסננים ושומרים 1/2 כוס מי בישול. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
במחבת מטגן בינונית מחממים 1/4 כוס שמן הזית עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את השום ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שהשום הופך לחום זהוב בהיר, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
6
מוסיפים למחבת את האספרגוס ומי תפוחי האדמה השמורים. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. הופכים את האש לגבוהה ומביאים את המים לרתיחה. מחזירים את האש לבינונית ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהאספרגוס רך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מחממים מחבת מטגן על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את קוביות הפנקטה ומבשלים, על אש בינונית-נמוכה, עד שהשומן מהבשר מועבר לחלוטין, כ -10 דקות. לאחר שלמחבת יש מספיק שומן פנקטה, מוסיפים את פטריות הקרמיני ומקפיצים בשומן הפנקטה עד להזהבה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קרים
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
בעזרת כמה כפות שמן זית משמנים תבנית אפייה עגולה בגודל 12 אינץ 'עם דפנות 3 עד 4 אינץ'. מצפים את התבנית בפירורי הלחם ומנערים את כל הפירורים העודפים. הניחו את המנה בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
11
העבירו את תפוחי האדמה דרך טחנת מזון לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מוסיפים 1/4 כוס שמן, ביצים, גבינה, נענע, ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. מערבבים לשלב היטב. כפית 1/2 של פירה לתוך המחבת מוכן, באמצעות כף עץ, להחליק אותם באופן שווה על פני המחבת כדי ליצור ואפילו שכבה. כף את האספרגוס ואז את הפטריות מעל תפוחי האדמה, בעזרת הכף כדי להחליק כל אחת לשכבה אחידה. למעלה את הפטריות עם תפוחי האדמה הנותרים, באמצעות הכף כדי להפיץ אותם באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות