קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות28
מגזין

עוגת פטריות, אספרגוס ותפוחי אדמה: ספורמטו די פונגי, אספרגי אי פטטה

עוגת פטריות, אספרגוס ותפוחי אדמה: ספורמטו די פונגי, אספרגי אי פטטה
עוגת פטריות, אספרגוס ותפוחי אדמה: ספורמטו די פונגי, אספרגי אי פטטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-10 ומחירו 2 מנות.06 דולר למנה. מנה אחת מכילה 479 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם מיץ לימון, מלח ופלפל, פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בפירורי הלחם תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם לחם בננה שוקולד כמו קינוח. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה מוצק. נסו פורמטו די אספרגי (אספרגוס טרין), גט די פאטה (תפוח אדמה "עוגה"), ו אספרגוס ספורמטו, פונדנטה + פאן קון טומאט (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים 2 כפות מלח ותפוחי האדמה. מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מסננים ושומרים 1/2 כוס מי בישול. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
במחבת מטגן בינונית מחממים 1/4 כוס שמן הזית עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את השום ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שהשום הופך לחום זהוב בהיר, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
6
מוסיפים למחבת את האספרגוס ומי תפוחי האדמה השמורים. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. הופכים את האש לגבוהה ומביאים את המים לרתיחה. מחזירים את האש לבינונית ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהאספרגוס רך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מחממים מחבת מטגן על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את קוביות הפנקטה ומבשלים, על אש בינונית-נמוכה, עד שהשומן מהבשר מועבר לחלוטין, כ -10 דקות. לאחר שלמחבת יש מספיק שומן פנקטה, מוסיפים את פטריות הקרמיני ומקפיצים בשומן הפנקטה עד להזהבה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
בעזרת כמה כפות שמן זית משמנים תבנית אפייה עגולה בגודל 12 אינץ 'עם דפנות 3 עד 4 אינץ'. מצפים את התבנית בפירורי הלחם ומנערים את כל הפירורים העודפים. הניחו את המנה בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
11
העבירו את תפוחי האדמה דרך טחנת מזון לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מוסיפים 1/4 כוס שמן, ביצים, גבינה, נענע, ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. מערבבים לשלב היטב. כפית 1/2 של פירה לתוך המחבת מוכן, באמצעות כף עץ, להחליק אותם באופן שווה על פני המחבת כדי ליצור ואפילו שכבה. כף את האספרגוס ואז את הפטריות מעל תפוחי האדמה, בעזרת הכף כדי להחליק כל אחת לשכבה אחידה. למעלה את הפטריות עם תפוחי האדמה הנותרים, באמצעות הכף כדי להפיץ אותם באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
אופים עד שהקצוות מזהיבים, בערך 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
מוציאים מהתנור ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
מגישים עם הי הי
16
לקשט.
1
מערבבים את כל החומרים וכף על גבי עוגת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)