קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות28
מגזין

עוגת פטריות, אספרגוס ותפוחי אדמה: ספורמטו די פונגי, אספרגי אי פטטה

עוגת פטריות, אספרגוס ותפוחי אדמה: ספורמטו די פונגי, אספרגי אי פטטה
עוגת פטריות, אספרגוס ותפוחי אדמה: ספורמטו די פונגי, אספרגי אי פטטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-10 ומחירו 2 מנות.06 דולר למנה. מנה אחת מכילה 479 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם מיץ לימון, מלח ופלפל, פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בפירורי הלחם תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם לחם בננה שוקולד כמו קינוח. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה מוצק. נסו פורמטו די אספרגי (אספרגוס טרין), גט די פאטה (תפוח אדמה "עוגה"), ו אספרגוס ספורמטו, פונדנטה + פאן קון טומאט (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים 2 כפות מלח ותפוחי האדמה. מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מסננים ושומרים 1/2 כוס מי בישול. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
במחבת מטגן בינונית מחממים 1/4 כוס שמן הזית עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את השום ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שהשום הופך לחום זהוב בהיר, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
6
מוסיפים למחבת את האספרגוס ומי תפוחי האדמה השמורים. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. הופכים את האש לגבוהה ומביאים את המים לרתיחה. מחזירים את האש לבינונית ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהאספרגוס רך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מחממים מחבת מטגן על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את קוביות הפנקטה ומבשלים, על אש בינונית-נמוכה, עד שהשומן מהבשר מועבר לחלוטין, כ -10 דקות. לאחר שלמחבת יש מספיק שומן פנקטה, מוסיפים את פטריות הקרמיני ומקפיצים בשומן הפנקטה עד להזהבה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
בעזרת כמה כפות שמן זית משמנים תבנית אפייה עגולה בגודל 12 אינץ 'עם דפנות 3 עד 4 אינץ'. מצפים את התבנית בפירורי הלחם ומנערים את כל הפירורים העודפים. הניחו את המנה בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
11
העבירו את תפוחי האדמה דרך טחנת מזון לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
12
מוסיפים 1/4 כוס שמן, ביצים, גבינה, נענע, ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. מערבבים לשלב היטב. כפית 1/2 של פירה לתוך המחבת מוכן, באמצעות כף עץ, להחליק אותם באופן שווה על פני המחבת כדי ליצור ואפילו שכבה. כף את האספרגוס ואז את הפטריות מעל תפוחי האדמה, בעזרת הכף כדי להחליק כל אחת לשכבה אחידה. למעלה את הפטריות עם תפוחי האדמה הנותרים, באמצעות הכף כדי להפיץ אותם באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(קיבלר)(קיבלר)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
אופים עד שהקצוות מזהיבים, בערך 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מוציאים מהתנור ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
מגישים עם הי הי
16
לקשט.
1
מערבבים את כל החומרים וכף על גבי עוגת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים

מרכיבים

2קבוצותעיפרון אספרגוס דק, לחתוך לתוך 1/3 שלעיפרון אספרגוס דק, לחתוך לתוך 1/3 של1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם יבשיםפירורי לחם יבשים1צביטהצבוט פתיתי צ'יליצבוט פתיתי צ'ילי227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות קרמיני, מנוקות וקצוצותפטריות קרמיני, מנוקות וקצוצות4פטריות קרימיני, נייר פרוס דקפטריות קרימיני, נייר פרוס דק6largesביצים, מוכות קלותביצים, מוכות קלות1קבוצותעלי נענע קצוצים טרייםעלי נענע קצוצים טריים2שיני שום, פרוסות דקשיני שום, פרוסות דק113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חזיר pancetta, לחתוך לקוביות 1/4 אינץחזיר pancetta, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ1לימון, juicedלימון, juiced1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולה, ועוד לשמן את תבנית האפייהשמן זית כתית מעולה, ועוד לשמן את תבנית האפייה10ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי1בצל אדום, נייר פרוס דקבצל אדום, נייר פרוס דק10ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1(יכול להיות או להרחיק)גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמי בישול תפוחי אדמה שמוריםמי בישול תפוחי אדמה שמורים2קילוגרםתפוחי אדמה זהב יוקון, קלופים וקצוצים גסתפוחי אדמה זהב יוקון, קלופים וקצוצים גס