עוגת פטריות, אספרגוס ותפוחי אדמה: ספורמטו די פונגי, אספרגי אי פטטה
עוגת פטריות, אספרגוס ותפוחי אדמה: ספורמטו די פונגי, אספרגי אי פטטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-10 ומחירו 2 מנות.06 דולר למנה. מנה אחת מכילה 479 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם מיץ לימון, מלח ופלפל, פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בפירורי הלחם תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם לחם בננה שוקולד כמו קינוח. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה מוצק. נסו פורמטו די אספרגי (אספרגוס טרין), גט די פאטה (תפוח אדמה "עוגה"), ו אספרגוס ספורמטו, פונדנטה + פאן קון טומאט (מתכונים דומים).
הוראות
1
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים 2 כפות מלח ותפוחי האדמה. מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(צינור גדול)
3
מסננים ושומרים 1/2 כוס מי בישול. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
במחבת מטגן בינונית מחממים 1/4 כוס שמן הזית עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את השום ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שהשום הופך לחום זהוב בהיר, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
6
מוסיפים למחבת את האספרגוס ומי תפוחי האדמה השמורים. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. הופכים את האש לגבוהה ומביאים את המים לרתיחה. מחזירים את האש לבינונית ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהאספרגוס רך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מחממים מחבת מטגן על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את קוביות הפנקטה ומבשלים, על אש בינונית-נמוכה, עד שהשומן מהבשר מועבר לחלוטין, כ -10 דקות. לאחר שלמחבת יש מספיק שומן פנקטה, מוסיפים את פטריות הקרמיני ומקפיצים בשומן הפנקטה עד להזהבה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קרים
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
בעזרת כמה כפות שמן זית משמנים תבנית אפייה עגולה בגודל 12 אינץ 'עם דפנות 3 עד 4 אינץ'. מצפים את התבנית בפירורי הלחם ומנערים את כל הפירורים העודפים. הניחו את המנה בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
11
העבירו את תפוחי האדמה דרך טחנת מזון לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
12
מוסיפים 1/4 כוס שמן, ביצים, גבינה, נענע, ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. מערבבים לשלב היטב. כפית 1/2 של פירה לתוך המחבת מוכן, באמצעות כף עץ, להחליק אותם באופן שווה על פני המחבת כדי ליצור ואפילו שכבה. כף את האספרגוס ואז את הפטריות מעל תפוחי האדמה, בעזרת הכף כדי להחליק כל אחת לשכבה אחידה. למעלה את הפטריות עם תפוחי האדמה הנותרים, באמצעות הכף כדי להפיץ אותם באופן שווה.